Evlilik jönlüğü bozar mı?

Evlilik jönlüğü bozar mı

Canım Türkiyem’in iki önemli jönü arka arkaya dünya evine girdi. Önce Kıvanç Tatlıtuğ, sevgilisi Başak Dizer ile Paris’te akabinde Kenan İmirzalıoğlu Ayvalık Cunda Adası’nda sürpriz aşkı Sinem Kobal ile nikah kıyıp düğün yaptı. Kıvanç’ın eşi Başak kendisinden birkaç yaş büyük. Kenan’ın eşi Sinem kendisinden tam 13 yaş küçük. Kıvanç’ın evlendikten sonra oynadığı banka reklamında eski Türk filmlerindeki gibi masum ve utangaç pozlarda flört etmesi sırıttı. Çünkü biliyoruz ki artık evli, barklı bir adam. Aşk-ı Memnu’nun romantik jönü Bihter değil.

Kenan İmirzalıoğlu’nun hayranları kendisi daha yeni bir projede rol almadan evliliğine isyan etmiş vaziyette. ‘’Bugün bana dokunmayın! Kenan evleniyor yastayım’’, ‘’Yapma Kenan bir kez daha düşün ne olur!’’ diye itirazlarını sosyal medyadan haykırmaya başlamışlar. Aslında kendilerine göre de haklılar. Topu topu kaç tane jönümüz var ki?

Onların evlenip çoluk çocuğa karışması bir dönemin bitişini simgeliyor. Dizilerde, filmlerde milyonların kalbini fetheden kahramanlar kolay yaratılmıyor. Özellikle kadınlar beğendikleri erkek oyuncuları fazlasıyla sahipleniyor. Evlilik jönlüğü bozar mı diye merak ediyorsanız. Bozar! Tıpkı Brad Pitt’i, George Clooney’i bozduğu gibi. Kıvanç ile Kenan’ın jönlüğünü de olumsuz etkiler!

Haberin Devamı

Megastar’ın köyüne dönüşü

Evlilik jönlüğü bozar mı

Tarkan, geçe ay sonu Almanya’nın Köln kentindeki bir botanik bahçesinde 4 yıllık sevgilisi Dilek Pınar ile evlenmişti. Yeşillikler içinde doğa ile haşir neşir olmak hoşlarına gitmiş olmalı. Şimdi Tarkan’ın Rize-İkizdere’deki köyüne gitmeye karar vermişler. Megastarın annesi Neşe Tevetoğlu istemiş. Tarkan ile eşi ilk fırsatta Rize’ye gidecekmiş. Rahmetli babası Ali Tevetoğlu’nun kabrinde dua edeceklermiş. Akraba ziyaretlerinde bulunacaklarmış. Rize’de 3 gün kalacak çift yaylalara çıkacakmış. Hatta iddiaya göre yaşayabilecekleri bir yayla evi bakacaklarmış. Haberi okuyunca aklıma Ferdi Tayfur’un sevilen bir türküsü geldi. Tarkan ve Dilek’e uysun diye sadece Toros’lar kısmını değiştirdim.

“Bir başkadır Rize’nin yağmuru

Haberin Devamı

Anam evde hazırlamış hamuru

Çok özledim havasını suyunu

Hadi gel köyümüze geri dönelim

Fadime’nin düğününde halay çekelim”

Koskoca megastar köyüne dönecekse, sazlı, sözlü, türkülü, coşkulu olmalı!

Üç çocuklu kadın

Evlilik jönlüğü bozar mı

Sibel Can, bir süredir birlikte olduğu İngiliz işadamıyla evlenecek dendi. Düğünün Ramazan Bayramı sonrası Fransa’da yapılacağı iddia edildi. Sibel’in 17 yıl önce boşandığı eşi Hakan Ural bu söylentiden rahatsız olmuş. ‘’Evlenmiyor ne evliliği? Kadının üç çocuğu var’’ diye ortaya çıkıverdi. Ne yani? Üç çocuklu kadın evlenemez mi? O çocukları seven, kabul eden birini bulursa. Bal gibi evlenir. Dördüncüsünü de doğurur!

DİĞER YENİ YAZILAR