Wo mein mann Tarkan?

Megastar Tarkan 4 yıllık sevgilisi Pınar Dilek ile dünya evine girdi. 44 yaşındaki Tarkan ile 30 yaşındaki Pınar’ın nikahları aile arasında yapıldı ve son derece gizli tutuldu. Tarkan özel hayatından kendisine rahat vermeyen magazincilerden intikamını aldı. Nikah töreni önce tüm gazetelerde ‘aralarında söz kesildi’ diye çıktı. Akabinde sosyal medya evlilik haberleriyle çalkalanmaya başladı. Hemen ertesi gün yazılı basın Megastarın gizlice nikah kıydığını ve bunu herkesden saklamayı yine başardığını açıkladı. Yine diyorum çünkü Tarkan bugüne dek özel hayatını büyük ölçüde gizli yaşadı. Televizyon programlarına konuk olarak katılmadı. Paparazzilere yakalanmamak için dikkatli davrandı. Ancak bundan sonra işi zor.

Evlilik sözleşmesi yapıp yapmadıkları merakı başladı bile. Megastarın Almanya doğumlu eşi Köln’de yaşıyormuş. Muhabirler artık çiftin peşini kesinlikle bırakmaz. Örneğin, Pınar’ın Tarkan’a nasıl seslendiğine dair iddialar ortaya atılabilir. “Nerdesin Megastarımmm” mı diyor? “Nerdesin kocacığımmmm” mı diyor? Yoksa ona Almanca mı hitap ediyor? ‘’Wo mein mann Tarkan’’ mı diyor? Canım Türkiyem bilmek istiyor!

Haberin Devamı

Paramparça bir Brezilya dizisi

70’li yılların ortalarında çok tutulan ‘Köle Isauraadlı bir Brezilya dizisi vardı. Konusu 1835 Brezilya’sında bir köle olan Isaura’nın yaşadığı zorluklardı. 19. yüzyılda yaşamış yazar Bernardo Guimaraes’in aynı isimli eserinden ekrana uyarlanmıştı. Isaura güzel, işini bilen, çok zeki bir köleydi. Ancak kocası Vali Almeida tarafından sürekli horlanırdı.

Yıl 2016. Yer Türkiye. Hikaye devam ediyor. Köle Isaura rolünde Nurgül Yeşilçay var. Kocası Vali Almeida’yı da Erkan Petekkaya canlandırıyor. Nurgül, geçinemedikleri için diziden ayrılmak zorunda kaldı. İki ünlü oyuncunun birbirlerine tahammülü olmadığı söylendi. Ama Nurgül gittikten sonra da durum düzelmedi. Aralarındaki tatsızlık bu kez ulu orta devam etti. Şimdi de Erkan Petekkaya, eski partneri Nurgül’den hakarete uğrayıp tehdit edildiğini iddia ederek davacı olmuş. Nurgül de “Asıl hakarete uğrayan benim” diye karşılık vermiş. Bir tarafta ‘Köle Isaura Nurgül’, diğer tarafta ‘Vali Almeida Erkan.’ Bitmek bilmeyen bir Brezilya dizisi: Paramparça!

Haberin Devamı

Bu da Asena’nın tarzı

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay ilginç kadın. Farklı giyiniyor, kimseyi umursamıyor, kendine özgü bir dünyada yaşıyor. En azından dışarıdan bakıldığında o havayı veriyor. Asena evliliği süresince tek başına veya arkadaşlarıyla gece gezmelerine çıktı. Boşandıktan sonra daha mazbut bir hayat yaşayıp pek ortalıkta görünmemeye başladı. Derken geçen akşam Cihangir’de anneannesiyle dolaşırken görüntülenmiş. Yanlış okumadınız anneannesiyle. Ne diyelim? Bu da Asena’nın tarzı!

DİĞER YENİ YAZILAR