Sıkıysa sarılın zayıflayın

Beslenme danışmanı Dr. Gönül Ateşsaçan sarılmanın kilo vermeye yardımcı olduğunu öne sürmüş. “Her gün çevrenizdeki 6-8 kişiye sarılın’’ demiş. Magazinciler fırsatı kaçırmamış. Ünlülere ‘’Etrafınızda sarılacak kimse var mı?’’ diye sormuş. Hamdi Alkan ‘’İstekli arkadaşlara sarılıyorum’’ diye cevap vermiş. Herhalde fazla istekli bulamadı ki çareyi midesini küçültmekte buldu.

Şarkıcı Linet annesine, yeğenine, ekibine ve nişanlısına sarılabileceğini söylemiş. Aileyi anladık da çiçeği burnunda nişanlısının ekibinden sonra gelmesi ilginç. Filiz Akın sarılmanın insanları mutlu ettiğini ve mutlu insanların daha az yediklerini iddia etmiş. Ediz Hun sarılmanın zayıflatmadığına, sadece serotonin hormonunu aktive ettiğine inandığını belirtmiş.

Ali Poyrazoğlu en çok seyircilerine sarılmaktan hoşnut olduğunu ifade etmiş. Nefise Karatay da ‘’Herkese sarılmak kulağa hoş gelmiyor’’ diye kestirip atmış. Nefise Hanım haklı. Bırak kulağa hoş gelmemesini niyetini anlatana kadar sürekli dayak yersin. Hele canım Türkiyem’de. Sıkıysa sarılın zayıflayın!

Haberin Devamı

Sonunda olacağı buydu

Cem Yılmaz ile Ozan Güven çok yakın arkadaşlar. Uzun zamandır içtikleri su ayrı gitmiyor. Birlikte aynı filmlerde oynuyorlar. Birlikte davetlere katılıyorlar. Birlikte gezip eğleniyorlar. Birlikte çapkınlık yapıyorlar. Birbirlerine benzemeyen Siyam ikizleri gibiler. Hatta kendi hayatlarını konu alan ‘Yapışık Kardeşler’ diye bir film bile çekebilirler. Cem ile Ozan geçen gün Bebek’te bir kafedeymiş. Mekandan çıktıklarında el ele yürüme başlamışlar.

Ozan ‘’Aşkım ben arabayı getireyim’’ diyerek otoparka gitmiş. Cem de arkasından ‘’Tamam aşkitom’’ diye seslenmiş. Ozan ayrıca Cem’in bu yaz bikiniyle görüntülenmeyeceğini müjdelemiş. Akabinde kahkahalara boğulmuş. Yani iki kafadar sürekli aşk hayatlarıyla kendilerini taciz eden muhabirlerle aklı sıra dalga geçmiş. Büyük hata! Bizde böyle konularla pek dalga geçilmez. Sonra hiç beklemediğin anda ciddiye alırlar. ‘’Sonunda Olacağı Buydu’’ başlığıyla haber yaparlar. Değil kahkaha atacak tebessüm edecek hal bırakmazlar!

Haberin Devamı

Enişteden al haberi

Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu, kardeşi Helin ve iki ay önce dünya evine girdiği eğitim danışmanı eşi Serhan Bora hep birlikte balıkçıya gitmiş. Kaya’nın aralarında ne işi vardı diye merak ediyorsanız acele etmeyin. Söyleyeceğim. Mekan çıkışı kapıda bekleyen magazinciler ‘’İçerde ne konuştunuz?’’ diye sormuş. Kaya ‘’Helin hamile ondan bahsettik’’ demiş. Bunun üzerine Helin ‘’Ne bebeği enişte? Şu an hamile değilim’’ diye müdahale etmiş.

Şimdi anladınız mı Kaya’nın neden orada olduğunu? Ortada daha çocuk mocuk yoksa. ‘’Enişteden al haberi’’ demişler. Gerçekten mi? Bunu da ben uyduruyor olabilirim. Ne dersiniz? Zaman gösterecek.

DİĞER YENİ YAZILAR