Parçala Ebru

Pilatesiyle ünlü manken Ebru Şallı aldatıldığından şüphelenmiş. Sevgilisi Sinan Akçıl’ın evine gidip yatağındaki yastıkları bıçakla delik deşik etmiş. Allahtan Sinan o ara evde yokmuş. Aldatıldığını öğrenen hatta aldatıldığından azıcık bile olsa şüphelenen bir kadının sinirinden, hırsından ne yapacağı belli olmaz. Elinde öyle bıçak gibi kesici alet olmasına gerek yok sivri diliyle adamı mahveder.

Yeşilçam erotik filmlerinin emektarı Behçet Nacar’ın ‘Parçala Behçet’ diye filmleri vardı. Beyazperdenin sert adamı 70’li yıllardaki filmlerinde etrafı kasıp kavururdu. Ebru Şallı ise bunu gerçek hayata taşıdı. Eline bıçağı alıp yastıklara dehşet saçtı. Pilates insanı sakinleştiriyor diye biliyorduk. Meğer tam tersi Rambo gibi yapıyormuş. Parçala Behçet yıllar önce bitti. Onun yerine Parçala Ebru geldi!

Şezlong güzeli Asena

Güzellik yarışmaları vardır, Best Model yarışmaları gibi... Kraliçelerin yanısıra en iyi erkek, en iyi kadın modeller seçilir. Kainat Güzeli, Dünya Güzeli, Best Model of Turkey denir. Bu organizasyonlar tüm dünyada yıllardır sürekli olarak yapılır. Ancak bir güzellik yarışması var ki sadece bizde ve sadece yazları Bodrum’da gerçekleşiyor. Diğer güzellik yarışmalarından farklı olarak adaylar arasında ‘en güzel’ olmak yetmiyor. Popüler, havalı, medyatik, ünlü, ünlü biriyle beraber ve sosyetik olmak gerekiyor. Yarışmayı kazanan yılın ‘Şezlong Güzeli’ unvanını kapıyor.

Haberin Devamı

Sosyetik ikoncan Eda Taşpınar uzun yıllar bu ünvanı elinde tutmayı başarmıştı. Ama geçen yaz sezonunun büyük bir bölümünü Mikonos’ta geçirince Bodrum’daki şezlonglar boş kaldı.

Bunun üzerine Bodrum’un ünlü plajları bu yaz için şimdiden önlem almış. Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’in eski eşi magazincilerin gözdesi Asena Atalay’ı transfer etme girişiminde bulunmuş. Mekanlarındaki şezlonglarda güneşlenip denize girmesi karşılığında yüklü bir ücret teklif ediyorlarmış. Buna oturduğun yerden değil uzandığın yerden para kazanmak denir. Yeni ‘Şezlong Güzeli’ Asena, canım Bodrum’a hayırlı, uğurlu olsun!

Haberin Devamı

Anahtaru Hülya’dadır

Hülya Avşar, çiçeği burnunda evli kardeşi Helin’e Tarabya’da lüks bir daire hediye etmiş. Ancak 3 oda, 1 salon deniz manzaralı evin tapusu hala Hülya’nın üstüneymiş. Hatırlarsanız Helin 1 aylık sevgilisiyle 20 Şubat’ta apar topar dünya evine girmişti. Meşhur bir Karadeniz fıkrası vardır; “Bir gün Temel ile Cemal vapura biner. Cemal’in bavulu birden denize düşer. Cemal bağırmaya başlar, ‘Ulaa Temel bavul denuze düşti daaa’ Temel hiç istifini bozmadan ‘Bağurma daa anahtaru bendedur’ der.”

Hülya Avşar akıllı kadın. Kardeşini çok iyi tanıyor. Baştan önlemini alıyor. ‘Kızı verdik daireyi kaptırmayalım’ diyor!

DİĞER YENİ YAZILAR