Süper kahraman enflasyonu

450 milyon dolar bütçeli “Batman ve Superman: Adaletin Şafağı” vizyona girse de New York’taki galaya gidenler “Söylenildiği kadar iyi değilmiş” diyerek avunuyor...

Türk Hava Yolları yaratıcı tanıtımlar yapmaya ve markasını dünya çapında duyurmaya başarıyla devam ediyor.

Süper kahraman enflasyonu

Son olarak 450 milyon dolar bütçeli ‘Batman v Süperman Adaletin Şafağı’ filminin resmi sponsoru oldular. Şimdi Batman’ın yuvası Gotham City’e uçuyoruz diye hava atıyorlar. Filmin New York’daki galasına bazı basın mensuplarımızı götürmüşler. Davetli gidenler biraz da ayıp olmasın diye filmi yere göğe koyamıyor. Davet edilmeyenler de ‘’Söylenildiği kadar iyi değilmiş’’ diye avunuyor. Aslında filmin iyi olup olmaması hiç önemli değil. Bu tür yapımlarda o kadar çok bilgisayar oyunları kullanıyorlar ki film bittiğinde iyi miydi kötü müydü anlamıyorsunuz. Salondan serseme dönmüş vaziyette çıkıyorsunuz.

Benim dikkatimi çeken nokta DC Comics çizgi roman süper kahramanlarından biri artık yetmiyor da ikisini birden mi aynı filmde oynatmak zorunda kalıyorlar?

Haberin Devamı

Hatta ilave güç olarak Wonder Woman’ı da senaryoya ekliyorlar.

Gözlerimiz, Spider Man, Iron Man, X-Men, Captain America, Incredible Hulk, Flash Gordon, Green Arrow hatta Ninja Turtles’ı da arıyor. Ne ÜFE ne TÜFE asıl beyaz perdede bir süper kahraman enflasyonu yaşanıyor!

Süper kahraman enflasyonu

Önüne bak telefona değil!

Sadece bizde değil dünyanın her yerindeki insanlarda olur olmaz yerlerde cep telefonu kullanma hastalığı var. Trafikte, restoranlarda, sinemalarda, plajlarda, havuz kenarlarında hatta umumi tuvaletlerde. New Jersey’de yaşanan ölüm ve yaralanmalardan sonra yürürken cep telefonuyla mesajlaşma yasaklanmış. İlk seferinde 145 lira para cezası verilecek tekrarında dava açılacakmış. Yetkililer yerden göğe kadar haklı. Yürürken önüne bakacaksın telefona değil!

DİĞER YENİ YAZILAR