Aman çocuklarım görmesin

Manken Seçkin Piriler 6 yıllık eşi ve iki çocuğunun babası Duman’ın solisti Kaan Tangöze’den kısa bir süre önce boşanmıştı. Ayrılığın nedeni Kaan Bey’in Kıvılcım Ural ile kaçamak yaparken yakalanması ve daha sonra da yuvasına dönmeyip ilişkisine ulu orta tam gaz devam etmesiydi. Seçkin Hanım çocuklarını Kaan ile birlikte yaşamaya başlayan Kıvılcım’ın görmesini kesinlikle istemiyormuş. Oğulları Hakan ile Volkan ile hafta sonları görüşebilen Kaan Tangöze bu şartı kabul etmiş.

Seçkin bence bu konuda hata yapıyor. Öfkesine yenik düşüyor. Duygusal davranıyor. Yuvasını yıkmakla suçladığı kadının eski eşi ve çocuklarıyla birlikte bir aile olmasını istemiyor. Oysa taktik değiştirip tam tersini yapması gerekiyor. Çocuklar babasında kalacak, kendisi hafta sonları alacak. Bakın o zaman Kaan ile Kıvılcım’ın büyük aşkından eser kalıyor mu? Her an dilediklerini yapabilen, Sarıyer’de baş başa sahil turları atabilen o ‘özgür sevgili’ yaşantıları birden nasıl iki çocuklu, evde tutuklu nikahsız çifte dönüşüyor. Seçkin bunu yapsın sonra Kaan mı yoksa Kıvılcım mı önce kaçacak diye beklesin. İntikam dediğin böyle olur. “Aman çocuklarımı görmesin” diyerek değil!

Haberin Devamı

Mucizenin adı Bade

Bade İşcil ile Malkoç Sualp 2 yıllık evliliklerini geçen Haziran’da sonlandırdı. Çiftin boşanma süreci olağanüstü tatsız geçti. Birbirlerine akla gelmeyecek konularda ağır bir dille itham ettiler. Dava üstüne dava açıldı. Kavganın içine ister istemez aileler da katıldı. Bunlar bir daha değil bir araya gelmek birbirlerinin yüzüne bile bakamaz dendi.

Ancak Bade ile Malkoç herkesi yanılttı. İki hafta önce 1.5 yaşındaki oğulları Azur’u alıp yurt dışında tatile çıktılar. Döner dönmez de davayı geri çekip boşanmayacaklarını müjdelediler. Olayları unutmakta zorlanan Malkoç’un ailesi Bade’ye hala kızgınmış. Önemli değil. Zaman her şeyin ilacıdır. Önemli olan onların aralarındaki sorunları çözmeleri ve evliliklerini yürütebilmek için karşılıklı olarak fedakarlık yapmaya karar vermiş olmaları.

Bade ile Malkoç çifti imkansız denileni başardı. Bu tür konularda dizginlerin her zaman kadınların elinde olduğuna inanıyorum. Onun için hiç tereddütsüz “Mucizenin adı Bade” diyorum!

Haberin Devamı

Nice mutlu yıllara ‘Altın Çocuk’

Türk sinemasının efsane jönlerinden Göksel Arsoy 80. yaş dönümünü kutlamış. Göksel Bey hala dinç ve yakışıklı. Sarı saçları beyazlaşmış o kadar. “Ben aslında kendimi 40 yaşında hissediyorum” demiş. Çok haklı. İnanılmaz genç gösteriyor. Bunu da yıllardır başarıyla sürdürdüğü düzgün aile yaşamına, kendine son derece iyi bakmasına ve sürekli spor yapmasına borçlu.

Göksel Arsoy yaşlanmaktan çekinen dünyadaki tüm erkekler için rol modeli olmalı. Nice mutlu yıllara Altın Çocuk!

DİĞER YENİ YAZILAR