Maço kadın Yeşilçay

Erkan Petekkaya, eski rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay’ın ‘Paramparça’ dizisinden ayrılmasının gerçek nedenini söylersem yer yerinden oynar demişti. Bunun üzerine dedikodu kazanı kaynamaya başladı. İddiaya göre Erkan Bey’in canlandırdığı karakterin Nurgül’ün canlandırdığı Gülseren’e “Düğün şarkımız ne olsun?” diye sorduğu sahnede Nurgül kendisine küfürle karşılık vermiş. Aynı sahneyi bir kez daha çekmişler. Nurgül yine aynı şeyleri söylemiş. Sinirler gerilmiş. Set iptal edilmiş.

Erkan Bey de bunun üzerine prensip sahibi ve deneyimli bir dizi oyuncusu olarak , “Ya o gider, ya ben” restini çekmiş. Bugüne kadar iki ünlü oyuncu arasında söz konusu dizide bir öpüşme krizi yaşandı sanıyorduk. Meğer öpüşmek bir yana, yan yana bile gelmeye tahammülleri yokmuş. “Düğün şarkımız ne olsun?” sorusuna iki kez üst üste küfür ederek cevap veren Nurgül Yeşilçay bu hareketiyle ‘Erkek Fato’ olarak tanınan Fatma Girik’in tahtını devralmış oldu. Bugüne kadar rol icabı bile olsa dünyada hangi gelin adayı, müstakbel zevcesine böyle bir davranışta bulunmayı aklına getirmiş veya cesaret etmiştir? Nurgül Hanım’ın bundan sonra karşısına çıkacak meslektaşlarına sesleniyorum. Ayağınızı denk alın. Yapmayın sakın ‘lom lom, lay lay.’ Karşınızdaki ‘Maço Kadın Yeşilçay.’

Haberin Devamı

Pilav üstü döner meme altı dövmeler

Estetikle ilgili bir gelişme olduğunda konunun duayeni olarak bilinen sevgili Ajda Pekkan’ın gündeme gelmemesi adeta imkansız. Hiç ilgisi olmasa bile en azından bir fotoğrafını koyuyorlar veya bir benzetmede bulunuyorlar.

Şimdi de sık sık meme kaldırma estetiği yaptıranlarla ilgili bir iddia ortaya atılmış. Meme altında oluşan ameliyat izlerini kapatmak için dövme yaptırdıkları ortaya çıkmış. Bu yola başvuranlar arasında sözüm ona Ajda ve kardeşi Semiramis Pekkan da varmış. Genelde dantel şeklinde olan dövmeler göbeğe kadar iniyormuş. Süperstar ve kardeşi tüm bunlara güler mi ağlar mı bilemiyorum. Ama ben bu iddiayı son derece absürd buluyorum. Pilav üstü döner, meme altı dövmeler diyorum!

Bayram değil, seyran değil

Haberin Devamı

Eski manken Tuğçe Kazaz ilginç haberlerle ismini duyurmaya devam ediyor. Twitter’dan Diyanet İşleri Fetva Kurulu’na “Elektronik cihazlarımızda, Kuran-ı Kerim uygulamasını indirdikten sonra cihaza abdestsiz dokunabilir miyiz?” gibi hepimizin aslında çok merak ettiği ancak bugüne kadar sormayı nedense akıl edemediği anlamlı ve önemli sorular soruyor. Bunları ne zaman yapacağı da hiç belli olmuyor.

Ramazan zamanı bu tür sorulara alışmıştık. Yadırgamamaya başlamıştık. Nihat Hatipoğlu’ndan cevapları duyardık. Derken Tuğçe geldi. Artık her şey değişti. Bayram değil seyran değil eniştem beni neden öptü misali.

Nerden de aklına geldi? Yaratıcılık buna denir!

DİĞER YENİ YAZILAR