Keeping up with the Cicişler

Cicişler olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler dikkat çekmeyi biliyor. Diledikleri zaman gazetelere manşet olabiliyor. Kendi reklamlarını yapma konusunda çok başarılılar. Ya verdikleri frikik pozlarla ortaya çıkıyorlar ya sansasyonel bir haberle. Şimdi de “polise mukavemet ve hakaret” suçundan 4 yıl önce aldıkları 200’er fidan dikme cezasıyla birdenbire yine gündeme geldiler. Cicişler, Arnavutköy’deki çamur içinde bir alana üzerlerine galoş geçirilmiş topuklu botlarla çıkmış. Hem yürümekte hem çapa ve kürek kullanmakta zorlanmış.

Ama fotoğraflarını çektirip magazincilere dağıtmayı unutmamış. Manzara absurd ve komik. Televizyonda olsa reytingleri tavan yapar. Survivor’ı bile sollar. Zaten Ceyda ve Esra kardeşler hazırda bekliyor. Kendi kurdukları ‘Cicişler TV’ ile kamera karısına geçmişler. Evlerini herkese açtıklarını müjdelemişler. Kardashian ailesinin renkli fertlerinin özel yaşamlarını ekrana yansıtan ‘Keeping Up With The Kardashians’ reality şovu ABD ve gösterildiği ülkelerde çok tutulmuştu. Ama artık bayatladı.

Haberin Devamı

Dünya televizyonlarının yeni bir reality şova ihtiyacı var. Bundan iyisini bulamazlar. Kurgu yok. Her şey gerçek. Aynı zamanda inanılır gibi değil. Daha ne olsun? Karşınızda Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler. Şovun adı: ‘Keeping Up With The Cicişler’

Şanslı valeler

Canım Türkiyem’deki bazı ünlü futbolcuların eşleri gösterişe meraklı oluyor. Eşlerinin hediyesi son model lüks ve pahalı arabalarıyla turlamaya bayılıyor. Magazinciler de fırsatı kaçırmıyor. Otomobilin modelinden fiyatına kadar her şeyi gözler önüne seriyor. Bir aralar Fenerbahçeli Caner Erkin’in eşi Asena vardı. Asena eşinden boşandı Atalay soyadını kullanmaya başladı. Meydanı Galatasaray’lı Sabri Reyis’in pilot eşi Yağmur aldı.

Yağmur geçen akşam Asmalımescit’teki bir mekana deneme sürüşü için aldığı 3.5 milyon TL’lik bir Lamborghini Aventador ile gitmiş. Çıkışta aracıyla görüntülenmek istememiş. Kendisi taksiye binmiş. Lamborghini’sini valeyle göndermiş. O arabayı sadece bizde değil dünyada kim kullanırsa kullansın dikkat çeker. Yağmur Hanım’ın girişte görüntülenmeyi dert etmeyip çıkışta sorun olarak görmesi ilginç. Asmalımescit gibi trafiği sıkışık bir bölgeye 0’dan 100’e 3 saniyede çıkan bir spor arabayla gitmesi daha da ilginç. Deneme niyetine aldığı 3.5 milyon TL’lık arabayı valeye teslim etmesi daha daha da ilginç. Ne diyelim? Şanslı valeler!

Haberin Devamı

En sönük Oscar

88’inci Akademi Ödül Töreni beni hayal kırıklığına uğrattı. Hollywood’un şatafatı yoktu. Sahnedeki şovlarda iş yoktu. Sunucu Chris Rock’un esprilerinde iş yoktu. Kulak tırmalayan tiz sesiyle izleyenleri baydı. Ödül kategorilerinin fazlalığından kazananlar doğru dürüst konuşamadı. Netice olarak: Uzun zamandır gördüğüm en sönük Oscar’dı!

DİĞER YENİ YAZILAR