Tatlıtuğ’ların tatavası

Tatlıtuğ’ların tatavası

Argomuzun kulağa pek kaba gelmeyen sempatik bir deyimi vardır. Tatava yapmak! Laf kalabalığı, kuru gürültü, yok yere kafa şişirmek anlamında kullanılır. Kıvanç Tatlıtuğ’un çiçeği burnundaki eşi ile biricik annesi arasında hafiften bir tatava durumu söz konusu. Paris’deki düğüne sağlık sorunları nedeniyle katılmadığı söylenen anne Tatlıtuğ nikahtan bir gün önce Facebook’ta manidar paylaşımlarda bulunmuş. Sevgilisi Başak Dizer ile dünya evine girmeye hazırlanan oğluna “Annenden başka hiç kimse senin hayatın daha iyi olsun diye gözyaşı dökmeyecek” diye seslenmiş. “Annesinin hayır duasını almayan mutluluğu yakalayamaz” diye bitirmiş. Nurten Tatlıtuğ, kısa bir süre sonra da yayınladığı mesajları silmiş.

Bunun üzerine nikahtan sonra gelin hanım sazı eline almış. Muzaffer Tayyip Uslu’nun ‘Bir Sevda’ adlı şiirindeki “Bir koku var sende, sıcak yaz akşamlarına mahsus. Ellerinde mi saçlarında mı bilemem” dizelerini Instgram’daki takipçileriyle paylaşmış. “Bir gün kendi aşk şiirinizi kahramanını bulmanız dileğiyle’’ diye de sonlandırmış. Kıvanç ve Başak ikilisi inşallah evliliklerini sonsuza dek mutluluk içinde sürdürür. Ama kendi hayat deneyiminden yola çıkarak “Anne sözü dinlemeyen pişman olur” diyebilirim. Nur içinde yatsın canım anneciğim Vesile Dilşan Hanım’ın her dediği çıkmıştı. Tatlıtuğ’ların tatavasından bakalım ne çıkacak?

Haberin Devamı

Asena’nın içi ne cız ettirecek?

Caner Erkin’den boşandıktan sonra Asena eskisinden daha medyatik olmaya başladı. Sık sık gazete sayfalarında boy gösteriyor. ‘Asena Atalay’ olarak kendini marka yapmaya çalışıyor. Televizyonda hafta sonları dedikodu programı sunuyor. Nişantaşı sokaklarında arkadaşlarıyla şarkılar söyleyerek gezerken görüntüleniyor.

Tatlıtuğ’ların tatavası

“Caner’i bir kadınla görsem içim cız etmez ama aşk haberlerini sunmak istemem” türünden ilginç laflar ediyor. İlginç diyorum çünkü bir aralar kendisinin popçu Berkay’la fotoğrafları çıkmıştı. Asena o sıralar evliydi. Eşi hiç sesini çıkarmadı. Hep onu sevdiğini söyledi. Elinden gelen desteği verdi. Caner’in içi o zamanlar cız etmediyse, Asena’nın içini şimdi ne cız ettirecek?

Haberin Devamı

Neredesin Sinan?

Sinan Akçıl, kendisini yıkanınca çekmiş gibi gösteren tuhaf giysiler giyerek gündeme gelmeye devam etmese ‘Nerede?’ diye merak edeceğiz. Ünlü popçu sadece kıyafetleriyle haber olmaya başladı. Son olarak uzatmalı sevgilisi Pilatesçi Ebru Şallı ona bir erkek çocuk doğuracaktı. Yaratıcılığın üst sınırında oldukları için adını da Sinan koyacaklardı. Derken ‘Küçük Sinan’ bir yana ‘Büyük Sinan’ da ortalıktan kayboldu. En iyisi ona Hadise’nin şarkısıyla seslenmek.

Ay aman zillerimi çalıp nereye kaçıyorsun? Körebe mi oynuyorsun, dolaba mı saklıyorsun? Neredesin aşkım?Buradayım aşkım! Neredesin Sinan?

DİĞER YENİ YAZILAR