Sektör aynı takımlar ayrı

Futbolcu Caner Erkin ile olan 6 yıllık evliliği geçen ay biten Asena televizyonda magazin programı sunacakmış. Medyatik güzelin geçenlerde bir AVM’de engellilere ayrılan yere aracını park ettiği yazılmıştı. Asena, “Dalgınlığıma geliyor. Burada bir kasıt yok” diye kendini savunmuş. Muhabirlere “Meslektaş oluyoruz. Hakkımda kötü bir şey yazmayın. Beni koruyun kollayın” ricasında bulunmuş. Boşanma sonrası eski eşi soyadını kullanmasını istemediği için Asena’nın soyadının Atalay olduğunu öğrendik. Keşke o da park ettiği yerdeki tabelalara bakmasını öğrense. Yoksa engellilere ne kastı olacak?

Ancak bu konuda dikkatsiz davranması geçerli bir mazeret değil. Tıpkı tonla para karşılığı ekranda magazin haberleri sunmaya başlayınca kendisini gece, gündüz, kar, kış, yağmur, çamur demeden haber peşinde koşan muhabirlerle meslektaş sanmasının isabetli bir benzetme olmadığı gibi. Sektör aynı olabilir. Ama takımlar ayrı!

Purple Rose Survivor

Tahmin ettiğim çıktı. Yeni ‘Survivor’ yarışmasının yıldızı hiç tartışmasız şarkıcı Yılmaz Morgül oldu. Adada aslında ‘Ünlüler’ ve ‘Gönüllüler’ yok. Yılmaz Morgül ve diğerleri var. Yarışmalara kattığı heyecan, kendisini eleştiren veya dalga geçtiğini sanan bazı yarışmacılara attığı keskin ve anlamlı bakışlar. Nevi-şahsına mahsus halleriyle ünlü şarkıcının her hareketi merak uyandırıyor. ‘Survivor’ şu anda ‘One Man Show’ yani ‘Tek Adamlık Şov’ görünümünde. Geçen yılki ‘Best Of Survivor’du. Bu seferki ‘Purple Rose Survivor’

Haberin Devamı

Burcu loves Burcu

Burcu Esmersoy kendine aşık ünlülerimizden. Kimseyle uzun süreli bir beraberlik yaşayamıyor. Güzel sunucu evlilik hakkındaki görüşlerini paylaşmış. “Geçmişte bir evlilik yaşadım ve boşandım. Bu nedenle evliliğe korkarak yaklaşmaya başladım. Birlikte olduğum bütün erkek arkadaşlarım da sağ olsunlar benimle evlenmek istediler. Bu süreç içerisinde onlara evliliğin iyi bir şey olmadığını anlatmaya çalıştım. Anlayan anladı, canını kurtardı. Artık evliliği tavsiye etmiyorum” demiş. Son sevgilisi de anlamış olmalı ki Burcu böyle konuşuyor.

Haberin Devamı

Kendi yapmayacağı şeyi başkalarına tavsiye etmiyor. İnsanların kendileriyle evlenmeleri mümkün olsa ilk aday sevgili Burcu olur. Neden mi? Because… Burcu loves Burcu!

Çin’den transfer teklifi

Çinliler astronomik paralar karşılığında ünlü futbolcularımızı transfer ediyor. Neden bir yıldız radyocu olmasın? Benden iyisini mi bulacaklar. “Gooooooooood mornnnnning Shanghai” diye öyle bir haykırırım ki Robin Williams’ın Vietnam’ı solda sıfır kalır. Çinliler 8 Şubat’ta yeni yılı kutladılar. Takvimlerine göre bu sene maymun yılıymış.

Biz radyocular için anlamlı. Çünkü farkında olmadan o durumlara çok düştük. Duyduk duymadık demeyin. Çin’den transfer teklifi bekliyorum!

DİĞER YENİ YAZILAR