Yukarda havalar nasıl?

Yukarda havalar nasıl

Serdar Ortaç, İrlandalı genç manken eşiyle boy konusunda çok kavga ediyormuş. “Chloe 1.80, ben 1.69’um. Topuklu giyme yanında çok küçük kalıyorum diyorum, dinlemiyor” demiş. Pop müziğimizin beste fabrikatörü eşine olan kızgınlığından bir şarkı yapmış. Sözleri de ‘Beni çok kısa zannediyor. Yerin altında bir o kadarım’mış. Bütün parçaları aşağı yukarı birbirine benzeyen Serdar’ın en önemli özelliklerinden biri, başına gelen her olaydan esinlenip anında yeni bir şarkı üretebilmesi.

Arabasıyla süratli giderken ceza yese, ‘Hızlı giderim, sollar geçerim, yollar benim, trafiğin amiriyim’ diye bir parça yapacak durumda. Eşiyle olan boy farkını dert etme konusunda ise Serdar çok geç kalmış. Onu düğün fotoğrafları çekildiğinde Chloe ile aynı karede çıkması için altına takoz koymak zorunda kaldıklarında düşünecekti. Aslında hiç kafasına takmasına gerek yok.

Serdar 45, Chloe 23 yaşında. Ünlü popçumuz, Chloe’nin babasından 2, annesinden ise 5 yaş büyük. Aradaki 22 yaş fark sorun olmuyorsa 11 santimlik boy farkının ne önemi var? Yan yana geldiğinde “Yukarda havalar nasıl?” deyip güler geçersin. Olur biter!

Haberin Devamı

NasipSA KısmetSA

Yukarda havalar nasıl

Manken Özge Ulusoy Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı ile 2011 yılında aşk yaşamaya başlamıştı. 2013 yılında ayrılmışlardı. Fazla dayanamadılar. 2014 Ağustos’unda ilişkilerine kaldığı yerden devam etmeye başladılar. Şimdi birlikte dünyayı gezip, eğleniyorlar. Tatil fotoğraflarını Instagram’a yüklüyorlar.

Ailesinin tepkisinden çekinen Hacı dikkatli davranıyor. Özge ile aynı karede poz vermekte hevesli davranmıyor. Bu yüzden resimlerde Hacı’nın yüzünden çok Özge’ye uzattığı eli gözüküyor. Ancak arada bir iki sevgili için ortaya atılan evlilik iddialarına engel olamıyor. Yine öyle bir söylenti çıkmış.

Her zamanki gibi dedikoduları Özge yanıtlamış. “Geçenlerde erkek arkadaşımın bana evlilik teklif ettiği yazıldı. Yok öyle bir şey. İkimiz de nikah masasına oturmayı şimdilik düşünmüyoruz. 2-3 yılı daha var. İnşallah Allah bize de doğru zamanda nasip eder. Bu işler kısmet’’ demiş. Tercüme edeyim. “Ben hazırım ama daha bir teklif gelmedi. En fazla 2 bilemedin 3 yıl daha sabrederim sonra çeker giderim” demek istiyor. Görünen köy kılavuz istemez. Hacı’nın kime olursa olsun evlilik teklif etmeden önce ailesinin onayını alması gerek. Özet olarak Özge’nin durumu. NasipSA, KısmetSA!

Haberin Devamı

Morgül bu Morgül

Yukarda havalar nasıl

Yılmaz Morgül bu sezonki ‘Survivor’ yarışmasına katılıyor. Ünlü sanatçı agresif tarzı ve yüksek enerjisiyle bakalım adada ne kadar dayanabilecek? Diğer yarışmacılarla nasıl geçinecek? Çünkü Yılmaz, ne seçmenlerle iletişim kurabilen Sarıgül gibi bir politikacı. Ne de filmlerinde oyucularını idare edebilen Kırmızıgül gibi bir yönetmen. Morgül bu Morgül! Söylemedi demeyin.

DİĞER YENİ YAZILAR