Hayat aslanın ağzındaymış

Gani Müjde ve ekibi çok şanslıymış. 15 Ocak’ta gösterime girecek ‘Bizans Oyunları’ adlı yapım sırasında ormanların kralına yem olmanın ucundan dönmüşler. Sevgili Gani ve ekip çalışanları farkında olmadan ateş çemberinin içine dalmış.

Filmin fragmanındaki aslan Simba’yı, film çekimleri için Fransa’ya bekliyorlarmış. Ancak aslan gümrüğe takılmış.

Dünyada gümrüğe takılan ilk veya son aslan Simba mı bilmiyorum.

Bir aslan gümrüğe neden, niçin ve niye takılır onu hiç bilemiyorum. Ancak bildiğim bir şey varsa o da Gani ve ekibinin inanılmaz talihi. Simba olmayınca şu aralar aramızın biraz ‘limoni’ olduğu Rusya’ya gitmişler. Putin’in sırtına at gibi binip poz verdiği ve sık sık gezdirdiği aslanıyla çekim yapmışlar. Neyse ki bu olay iki ülke arasındaki uçak krizinden 2 hafta önce gerçekleşmiş. Ya kriz onlar Rusya’dayken patlak verseydi? Düşünmesi bile insanın tüylerini ürpertiyor. Bir yanda Putin’in aslanı. Yanında da bir avuç Türk. Putin’in insafına sığınamayacakları kesin. Gel de aslana anlat derdini. ‘Ekmek aslanın ağzında’ derler ya. Meğer hayat aslanın ağzındaymış!

Haberin Devamı

Doku doku nereye kadar?

Vahide Perçin mesleğini ciddiye alan oyunculardan. Vahide Hanım, yeni bir televizyon dizisine başlıyormuş. ‘Göç Zamanı’ isimli projede Mardinli bir anneyi canlandıracakmış.

Cennet adındaki karaktere ekranda hayat verirken rolünde inandırıcı olmak istemiş. 6 ay halı dokuma dersi almış. Bravo!

Hollywood standartlarına göre bile oyuncular için oldukça uzun bir hazırlık süresi.

Dilerim dizisi tutar. Reyting kurbanı olmaz. Üç bölüm sonra yayından kalkmaz. Vahide Perçin’in emekleri boşa gitmez. “Oyuncu muyum halıcı mıyım?” dedirtmez.

Yoksa halıları doku doku nereye kadar yani?

Aşkta samimiyet güzel şey ulan!..

‘Ulan İstanbul’ diye bir dizi vardı.

Herkes ‘Bu isimdeki bir dizi tutar mı ulan?’ dedi. Dizi başarılı oldu.

Çünkü ‘ulan’ kelimesi olumsuz anlamda kullanılmadığında bir samimiyet arz ediyor. Yakın bir dostumuzu gördüğümüzde “N’aber nasılsın ulan?” dediğimiz gibi.

Komik bir şey yapıldığında “N’apıyorsun ulan?” deyip güldüğümüz gibi. Yıldız Tilbe geçenlerde “Eşek gibi sevdim” demişti. Benim çok hoşuma gitmişti. Aşkın bundan daha samimi bir itirafı olamaz sanmıştım. Yanılmışım! Yine ne varsa ‘ulan’da varmış. Eski sevgilisi ile 2015 yılının son günü gizlice evlenen güzel oyuncu Gonca Vuslateri sayesinde bunu öğrenmiş olduk. Phuket Adası’na balayına giden Gonca Hanım tatil fotoğraflarını Instagram’da paylaşmış

Haberin Devamı

Altına da “Aşığım ulan!” diye yazmış.

Aşkta samimiyet güzel şey!

DİĞER YENİ YAZILAR