Proje piş kucağıma düş

Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur geçtiğimiz Ağustos ayında evlenmişlerdi. Murat’ın parmağına alyans takmaması ikilinin ayrılacağına dair dedikodulara neden oluyormuş. Ünlü popçu bu konuya açıklık getirmiş. “Saat, yüzük falan takmıyorum. Alyans da rahatsız ediyor. Zaten gereksiz. Yoksa çok mutluyuz” demiş. Uzunca bir süredir ekrandan uzak olan oyuncu eşi için de “Merve, ‘Doğru projeyi bekliyorum’ ayağıyla evde yatıyor” şeklinde aşırı samimi bir itirafta bulunmuş. Alyans takmak nedense hep erkekleri rahatsız ediyor. “Pırlanta benim parmağıma alerji yapıyor” diyen bir kadına daha hiç rastlamadım. Dünyada yoktur herhalde. Ama alyans takmamak için bileğindeki saatten, boynundaki kolyesine kadar alerjik olduğunu iddia edip vazgeçebilen mutlaka sayısız erkek vardır. Bu alerji nereden kaynaklanıyor bilinmiyor? Erkeklerin derisinin takılara karşı hassas olmasından mı? Yoksa takıyı çıkardıkları yerde unutmaya daha meyilli olduklarından mı? Merve’nin evde yan gelip yatarak doğru projeyi beklemesine gelince. Çok normal. İki bölüm sonra yayından kaldırılacak bir iş için sete gittiğine değmez. ‘Armut piş ağzıma düş’ misali. Bu da ‘Proje piş, kucağıma düş!’

Haberin Devamı

Keçi star

Kadir İnanır’ın sigorta reklamında oynayan görkemli beyaz keçi ünlü oldu. Keçi düzgün sakalı ve parlak boynuzlarıyla dünyaya sanki ‘artist’ olmak için gelmiş. O kadar kusursuz ki estetikli bile olabilir. Dolgu ve botoks yaptırmışsa hiç şaşmam. Makyajlı olduğundan da şüpheleniyorum. Keçi ekranda tuttu ya. Hemen taklitleri çıktı. ‘Güldür Güldür Show’un televizyon yıldızlarından oluşan kadro ile ‘Dedemin Fişi’ isimli bir film çeviriyorlarmış. Filme keçi koçu eşliğinde keçili bir sahne koymuşlar. Onur Buldu ve Erdem Yener isimli oyuncular çekim öncesi filmde rol alan beyaz keçiyi sakinleştirmek için elleriyle beslemişler. Keçinin koçu ne işe yarıyor bilmiyorum. Reklamdaki keçi ile filmdeki keçinin aynı olup olmadığını da bilmiyorum. Ama bildiğim birşey varsa o da bu yıldız keçilere artık birer isim verilmeli. ‘Popstar’ yarışması gibi ‘Keçistar’ yarışmasıyla en yeteneklileri seçilmeli. Bakalım en güzel hangisi bağırıyor? Daha fazla inat etmeye gerek yok!

Haberin Devamı

Böyle öpüşme mi olur?

Erkan Petekkaya ‘Paramparça’ dizisinden ayrılan Nurgül Yeşilçay ile ilgili herhangi bir öpüşme krizi yaşanmadığını söylemiş. “O sahnede zaten öpüşmedik. Yanağına değer gibi dudağına değdim” demiş. Nurgül ile aralarında bir sorun olmadığını da ilave etmiş. Erkan Bey öyle sanıyor olabilir. Nurgül Hanım’ın diziden neden ayrıldığı bence şimdi belli oldu. Kadın baktı başrol arkadaşı öpüşme sahnesini sanki mikrop kapacakmış gibi yanağına değer gibi dudağına değmekle geçiştiriyor. “Böyle öpüşme mi olur?” dedi. Çekti, gitti!

DİĞER YENİ YAZILAR