Paramparça bir montaj

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay deneyimli dizi oyuncuları olarak bilinir. İkisi de bu sektörde uzun yıllardır çalışıyor ve güzel paralar kazanıyor. İkisi de ekranda tutan ve tutmayan projelerde çalıştı. Sonunda ‘Paramparça’ isimli bir dizide bir araya geldi. Dizi tuttu ama iki ünlü yıldızın kimyası tutmadı. Aralarında bir sürü tatsızlık yaşandı. Çekimlerde yanyana gelmeye tahammülleri kalmadı. Pişmiş aşa su katmak için ikisi de ellerinden geleni yaptı. Nurgül Yeşilçay nihayet dayanamamış. Diziye 52. bölümünde veda edecekmiş. Senaryoda değişikliğe giderek ortak sahneleri azaltmışlar. Sette sorun çıkmasın diye iki oyuncunun sahnelerini ayrı çekiyorlarmış. Sonra da montaj masasında birleştiriyorlarmış. Hem bölüm başına tonlarca para vereceksin. Hem de ikisini bir araya getiremeyeceksin. Böylesi ne görülmüş, ne duyulmuştur. Nazları burda geçiyor. Hollywood’da olsa bir daha iş bulamazlar. İster kapris deyin ister inat. Tam paramparça bir montaj!

Hadise deplasmanda

Hadise, yılbaşı gecesi Hatay Belediyesi’nin bir organizasyonunda sahne alacakmış. Ancak ünlü şarkıcı programı biter bitmez Hatay’dan hemen İstanbul’a dönecekmiş. Bunun için 20 bin Euro verip özel uçak kiralamış. Ne kadar kazandığını artık siz hayal edin. Hatay’da acaba Hadise’nin bir gece kalabileceği tesis mi yok? 5 yıldızlı otellerde, kaplıcalarda, termallerde yer mi kalmadı? Bu ne acele? Kendisini kovalayan mı var? Sanırsınız sabaha karşı İstanbul’da da sahneye çıkacak. Kal bir akşam orada. Seni izlemeye gelen hayranlarınla bütünleş. Belediyecileri onurlandır. Otur onlarla bir sohbet et. Anadolu’ya deplasmana giden 3 büyük kulübümüzün futbol takımları gibi. Onlar da maçın son düdüğü çalar çalmaz özel uçaklarına atlayıp döner. Hadise acil dönüş yolculuğu için boşuna para vermiş. İstese bonkör patronu Acun ona özel uçağını yollardı. ‘Nerdesin Aşkım’ şarkısındaki doğru adres bu kez belli. Hadise deplasmanda!

Haberin Devamı

7 yıldızlık megastar

Megastar Tarkan, Kıbrıs’ın 7 yıldızlı yeni bir otelinde yılbaşı gecesi konser verecek. Tarkan bunun karşılığında hatırı sayılır bir ücret alacak. Yabana atılacak bir miktardan söz etmiyorum. Küçük bir servet denebilir. Tarkan için otel yöneticilerinin bu kadar büyük masrafa girmelerinin tek nedeni müşterilerin gazinoda bol bol kumar oynaması. Kazanacaklarından o kadar eminler. Kumarhanelerin merkezi Las Vegas’ta ‘The House Always Wins’ derler. Ev sahibi gazino işletmesi eninde sonunda mutlaka kazanır anlamına gelir. Yılbaşı geceleri kumarda genelde limitler aşılır. Yeni yılın şans getireceğini hayal ederiz. Gazinolar alkollü içkileri bedava dağıtır. Keyif yapasanız diye değil. Cesaretlenip bol keseden oynayın diye. 7 yıldızlık otelde kumar stresini boşverin. 7 yıldızlık megastarla 2016’ya mutlu girin!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR