Şahan’ın zeytin dalı

Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz’a yeni filmi için başarı dilemiş. "Yapımcısı dostum Muzaffer Yıldırım’a, Cem Yılmaz ve silah arkadaşlarına başarılar dilerim” demiş.

Şahan Gökbakar aralarının kötü olduğu söylenen Cem Yılmaz’a yeni filmi için başarılar dilemiş.

"Filmin yapımcısı değerli dostum Muzaffer Yıldırım’a, Cem Yılmaz’a ve silah arkadaşlarına başarılar dilrim. Gişesi bol olsun" diye bir mesaj yollamış. Cem Yılmaz da "Şahan’ın uzattığı zeytin dalını aldım. Teşekkür ederim" demiş.

Bugüne dek birbirlerine destek olacaklarına köstek oluyorlardı. Şimdi Şahan sözüm ona aradaki buzları eritmek için bir adım atmış. Sözüm ona diyorum çünkü Şahan’ın mesajında filmin yapımcısı ön plana çıkmış. Değerli dostum dediği Muzaffer Yıldırım, ‘Recep İvedik’ filmlerini gösteren sinema salonlarının sahibi olan şirketin yönetici ortağı.

Yani o istemezse Şahan istediği kadar film çeksin kimseye izletecek salon bulamaz. Onun için bu mesaj meslektaşı Cem’e uzatılan zeytin dalından çok dağıtımcısı Muzaffer’e gönderilmiş bir iyi niyet temennisine benziyor.

ARDA İLE BURCU BİR ÖDÜL TÖRENİNDE...

Arda Turan ile Burcu Esmersoy bir aralar çok iyi dosttu. Arkadaşlıklarını, samimiyetlerini duymayan kalmamıştı.

Haberin Devamı

Yedikleri, içtikleri ayrı gitmiyordu.

Derken araya Arda’nın yeni sevgilisi girdi. Burcu birdenbire devre dışı bırakıldı.

"İspanya uçağında yerim hazır" diye böbürlenirken. "Arda’dan haberi olan var mı?" diye sormaya başladı. Bu arada Burcu da kendisine yeni bir aşk buldu.

Sonuçta iki ünlü kankiş yollarını tamamen ayırdı. Şimdi bir ödül töreninde karşılaşacaklarmış. Burcu töreni sunacak. Arda da ‘Yılın Adamı’ ödülünü alacak. Arda’nın sevgilisinin gözü de onlarda olacak. ‘Arda buraya yumruk havaya, Burcu gargaraya’ Başka çare yok!

DİĞER YENİ YAZILAR