Kalçalı Hadise

Hadise kiloları ile barışık olduğunu açıklamış. “Tipik Türk kadınıyım. Kalçalıyım. Hiç umurumda değil” demiş. Bir şarkı yarışmasında jüri üyesi olan ünlü popçu kilo olayının kendisi için bir başarı göstergesi olmadığını iddia etmiş. Kusura bakmasın. Söyledikleri bana pek inandırıcı gelmedi. Kalçalı olunmakla tipik Türk kadını olunsa Ermeni asıllı Amerikalı reality şov yıldızı Kim Kardashian şu anda elinde ay yıldızlı bayrağımızla milli marşımızı söylüyordu. Hadise Belçika’dan geldi. Eurovision’da ülkemizi temsil etti. Tipi Avrupai. İngilizcesi Türkçesinden iyi. Yani tipik bir Türk kadını filan değil. Tarlada tütün kırmasını biliyor mu? Eşinin aldığı asgari ücretle 4 kişilik bir aileyi doyurmayı beceriyor mu? Hadise iyi, güzel, hoş olabilir. Ancak çalışmaktan, çocuklarına bakmaktan kendine ayıracak vakit bulamayan tipik Türk kadını dünyanın en fedakar, en sabırlı ve en anlayışlı kadınıdır. En önemli meziyeti de Türk erkeğine tahammül etmesidir.

Hadise bugüne kadar kaç Türk flörtüne tahammül edebildi? Ayrıca hiçbir ünlü kadının kilolarıyla barışık olduğuna ihtimal vermiyorum. Hepsi zayıf görünmek istiyor ve bu uğurda hava karardıktan sonra yemek yemiyor. Yaşam koçları tutuyorlar, yağlarını aldırıyorlar, denemedikleri diyet, rejim kalmıyor. Tipik Türk kadını olmasa da biz ‘Kalçalı Hadise’yi seviyoruz. Gerisi hiç önemli değil!

Haberin Devamı

Kaç Sinan Kaç

Sinan Akçıl bir süredir Ebru Şallı ile birlikte. Aşkları sürpriz bir şekilde başlamıştı. Bir ara ayrıldılar, sonra tekrar barıştılar. Şu anda ilişkilerinin ikinci perdesini yaşıyorlar. İlk defasında olduğu gibi yine gözlerden uzak. Hatta birlikte olduklarını söylemeseler kimse bilmeyecek. Yanyana görene aşkolsun. Özellikle Sinan fotoğrafçılardan köşe bucak kaçıyor. Yaşları 14’ü geçmeyen genç kızlardan oluşan hayran kitlesini kaybetmek istemiyor. Onun için Ebru Abla’larıyla beraber aynı karede görüntülenmemeye gayret ediyor. Önceki akşam Ortaköy’de bir otelden çıkarken objektiflere yakalanmış. Sevgilisi Ebru Şallı’nın evine taşındığına dair çıkan haberleri sormuşlar. Sanki ayıp bir şeymiş gibi “Kesinlikle doğru değil” diye şiddetle reddetmiş. Kaç Sinan Kaç. Ebru’nun seni yakalaması için pilatesi bırakıp Usain Bolt gibi sprinter olması lazım. “Erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır” diye boşuna dememişler.

Haberin Devamı

Çalkalama bizi

DJ Burak Yeter yaptığı işlerde çok başarılı. Bugüne kadar çeşitli ünlü isimlerle çalıştı. Ayla Dikmen’in ‘Anlamazdın’ parçasının harika bir remiksini yaptı. Ajda Pekkan’ın ‘Oyalama Beni’ şarkısıyla ödül aldı. Burak son olarak Demet Akalın’ın seslendirdiği ‘Çalkala’ adlı parçaya imzasını atmış. “Türkiye’nin çalkalanmaya ihtiyacı var. Hareketli hitleri bunun için hazırladım” demiş. Aman Burak kardeşim ne yapıyorsun? Türkiye bugüne dek yeterince çalkalandı. Seçim stresini daha yeni atlattık. ‘Oyalama Beni’yi anladık. Ama lütfen ‘Çalkalama Bizi’. Bırak da biraz rahat edelim!

DİĞER YENİ YAZILAR