World Star Gülben

World Star Gülben

Gülben Ergen son derece akıllı bir kadın. Başarısını hem zekasına hem çok çalışmasına borçlu. Yılların verdiği deneyim de onun için büyük bir avantaj. İçinde bulunduğu sektörün ne kadar acımasız olduğunu biliyor. Reklamını yapmadan, doğru dürüst tanıtımı olmadan emeklerinin boşa gideceğini ve hedeflediği seviyeye erişemeyeceğinin farkında. Bunun için de her projesine ayrı bir özen gösteriyor. Yeni çıkardığı ‘Kalbimi Koydum’ isimli çalışmasından belli. Güben Ergen artık bu işin sırrını çözmüş. Çıkan haberlerden belli oluyor. Bir hafta içinde 40 bin satış rakamına yaklaşmış. Dijital platformda dünya yıldızlarını geride bırakmış. Milyonlarca genç kız hayranı olan Kanadalı pop ikonu Justin Bieber’ı sollamış. Uzun süredir müzik dünyasının hasret kaldığı İngiliz şarkıcı Adele’in yeni çıkan ve rekorlar kıran parçasını da yakalamak üzereymiş. 24 saatte 27 milyon kez izlenen bir videodan söz ediyoruz. Bunların ne kadarı doğru bilemem. Belki hepsi, belki de hiçbiri. Ama ne olursa olsun bu tür iddialı haberlerle piyasayı gaza getirmesinin hakkını vermek gerekiyor. Kolla kendini Madonna. World Star Gülben geliyor!

Haberin Devamı

Deniz Seki’den mektuplar

Deniz Seki kendi el yazısıyla beyaz kağıda yazılmış duygusal mektupları uygun gördükleriyle paylaşmaya devam ediyor. Sağ olsun bir ara bana da bir tane yollamıştı. Bakırköy Kadın Cezaevi’nde yatan ünlü popçu son mektubunu ‘Güneşin Kızları’ dizisinin ekibine yollamış. Daha öncekiler gibi yine beyaz bir kağıda ve kendi el yazısıyla. Nedeni dizinin geçen hafta yayınlanan bölümde ‘Aşk’ isimli şarkısını çalmaları. Sizi bilmem ama ben uzun zamandır kimseden mektup almamıştım. Artık mektup yazıldığından bile haberim yoktu. E-postalar bildiğimiz yazışmaların yerini alalı çok oldu. Meğer onların masumiyetini ve samimiyetini özlemişiz. Beyaz bir kağıda el yazısıyla yazılmış ıslak imzalı kişiye özel mektuplara hasret kalmışız. Özgürlüğüne hasret kalan sevgili Deniz’in sayesinde hatırlamış olduk. Deniz Seki’den mektuplar aramızda gittikçe soğuyan iletişime ilaç gibi geldi!

Haberin Devamı

Genç kızlık ruhunu yakalamak

World Star Gülben

Bazı ünlülerin vücutlarının çeşitli yerlerine dövme yaptırarak bedenlerini deforme etmelerini aklım almıyor. Ama ben ne bilirim? Dövme tutkunları var. Yakışıklığıyla ünlü eski futbolcu David Beckham gibi. Vücudu dövmelerden haritaya dönmüş vaziyette. Bizdeki ünlüler ise dozu ayarlamayı biliyor. Örneğin Burcu Esmersoy daha önce kurukafa dövmesi olan ensesini ejderha dövmesi ile kapatmış. Ejderha sembolünü ‘Genç kızlık ruhu’ diye tanımlamış. Hangi genç kızlık ruhundan bahsediyor acaba? Game of Thrones dizisindeki dragonların prensesi Targanyen’inkinden mi? Bu iş o kadar basit olsaydı. Kırkından sonra kadınların vücudunda ejderha dövmesinden geçilmezdi!

DİĞER YENİ YAZILAR