My son Serdar

Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Lougnan genç ve güzel bir kadın. Zaman zaman podyumda boy gösteriyor, oyunculuk yapıyor. Serdar Ortaç, yıllardır tanıdığımız, bildiğimiz popçu Serdar Ortaç. Chloe 23 yaşında. Serdar 45. Ancak aradaki yaş farkı tersine çalışıyormuş. Chloe çıkıp ‘’Serdar benim oğlum gibi’’ demiş. Serdar’a olan bağlılığını dile getirmiş. ‘’Giyeceği kıyafetleri seçiyorum. Yaptığı bütün şarkıları dinliyorum. O benim oğlum gibi, onun için her şeyi yaparım. Onu çok seviyorum’’ şeklinde konuşmuş. Serdar’ın giyim kuşamını seçmesini anlarım. Kadınlar bu konuda erkeklerden daha zevklidir. Serdar’ın yaptığı tüm şarkıları dinlemesini anlarım. Bir tanesini dinlese yeter.

Hepsi birbirine benziyor. Serdar’ı çok sevmesini de anlarım. Sevimli, cana yakın, başarılı adam. Peki ya Serdar’a ‘oğlum gibi’ demesi! Onu anlayamadım. Ufak tefek gördüğü için mi? Çocuk gibi davrandığı için mi? Söz dinlemeyip arada bir kumara gidip yaramazlık yaptığı için mi? Sürekli ihtimam istediği için mi?

İrlandalı manken neden böyle düşünüyor bilemeyiz. Bildiğimiz tek şey Chloe Yenge sonunda itiraf etmiş. ‘My son Serdar’ demiş!

Haberin Devamı

Ajda’nın kafa cinselliği

Süperstar Ajda Pekkan çok sık konuşmuyor. Ama bir konuşunca da doğrusu hakkını veriyor. Manşet olacak, gündem yaratacak laflar ediyor. Ajda geçenlerde ilişkiler hakkında konuşmuş. ‘’Bence kafa cinseliği önemli. Yani insanlar birbirlerine fokus olmalı. Öteki türlü güdüsel oluyor. O hayvanlarda da var. Aldatılsam hiç dalaşmam. Bir anda yok olurum. Flulaşırım’’ demiş. Ajda’nın bu söylediklerinin altına imzamı atarım. Aşkta her şey insanın önce kafasında bitiyor. İlişkilerini kafanda yaşatman gerekiyor. Kafandan çıkardığın anda da sona eriyor.

Aldatılan bir kişinin uzayıp gitmesi de en doğrusu. Uğraşmak, anlamaya çalışmak, affetmek, intikam almak vakit kaybından başka işe yaramıyor. Belki uzun süre kendine uygun bir eş bulamazsın. Ama gönül rahatlığı ve huzur için. Ajda’nın kafa cinselliği en doğrusu!

Mehmet Aslantuğ değil zaman değişti

Mehmet Aslantuğ, ‘Aşk-ı Memnu’dan gelen teklifi ‘’Çarpık ilişkilerin yaşandığı dizilerde olmam’’ diye zamanında reddetmiş. 2008’de reyting rekorları kıran efsane dizi için ‘’Şan, şöhret ve parayı ön planda tutmadım’’ demiş. Ünlü oyuncu şimdi ‘Aşkın Kokusu’ dizisinde rol alacakmış. Oğlunun sevgilisine aşık olan bir karakteri canlandıracakmış. ‘’7 yılda ne değişti acaba?’’ diye soruyorlar. ‘’O sözünü çabuk unuttu’’ diyorlar. Duruma bir açıklık getirmek istedim. Eskiden çarpık olarak görülen illişkiler artık sıradan olmaya başladı. İnanmıyorsanız etrafınıza bakın.

Haberin Devamı

Magazin haberlerine göz atın. Dedikodulara kulak kabartın. Kanıtlar ortada. İşte onun için Mehmet değil zaman değişti. Adamcağız ne yapsın?

DİĞER YENİ YAZILAR