Otoriter sunucu Öykü

Öykü Serter başarılı bir sunucu. Özgüveni müthiş. Hatta gereğinden fazla. Diksiyonu mükemmel. Akıcı konuşuyor, teklemiyor. Tam bir profesyonel. Kendisinden ne istenirse aksatmadan yapıyor.

Fiziksel görünümü ve giyimiyle farklı bir tarz yaratıyor. Öykü’nün kendine özgü bir de interaktif sunum şekli var. Zaman zaman ekrandan fırlayıp herhalde izleyiciye dokunmak istiyor. Çünkü reklama girmeden yakın çekim yapan kameranın içine önce işaret parmağını sonra kafasını sokuyor. Öykü aynı zamanda ne sunarsa sunsun programın tek hakimi gibi davranıyor. Akademi Türkiye’nin ikincisinde jürideki şarkıcı Burcu Güneş, kendisine konuşma fırsatı vermediğinden şikayet ettiğinde, ‘mukadderat’ diye karşılık vermişti.

‘Rising Star’ yarışmasının jürisindeki Gülben Ergen ile Mustafa Sandal yerlerinden kalkıp şakalaşmak istediklerinde Öykü hemen araya girdi. "Jüri üyeleri lütfen yerinize oturur musunuz, canlı yayındayız" diye ikaz etti. Sunucu dediğin yarışmacı, konuk, jüri üyesi, ünlü, ünsüz kimseyi takmayacak.

Haberin Devamı

Otoriter sunucu Öykü gibi olacak!

Salkım salkım

Yeşim Salkım, yuva kurma konusunda aslında kısmeti açık bir kadın. Hiç boşta kalmıyor. Aklına koyduğu erkekle evlenebiliyor.‘Allah her kadına koca bulma konusunda Yeşim Salkım şansı versin’ bile denebilir. Ama ne yazık ki kendisinin de itiraf ettiği gibi evliliği beceremiyor. 47 yaşındaki güzel ve yetenekli şarkıcı "Kolay bir insan değilim. Elbette bir erkeğin hayatını zorlaştırıyor olabiliyorum" şeklinde bir itirafta bulunmuş. 5'nci evliliğini geçtiğimiz ay tek celsede sonlandıran Yeşim Salkım hayatı boyunca hep evli ve geniş bir aileye sahip olmak istediğini söylemiş. 20 yılır psikiyatriste gittiğinden bahsetmiş. Son eşi Hakan Eratik’ten ayrıldıktan sonra pes etmiş. "Evliliği yüretemiyorum, sıyrılmak istiyorum" demiş. Yeşim Salkım radyo programlarıma konuk olmuştu. Kendisi tatlı, akıllı, hoşsohbet, cana yakındır. Aynı zamanda cazibeli ve seksi kadındır. İstediği erkeği elde edebilecek kapasitedir. Ama onları elinde tutmak ayrı bir meseledir. Bunu herkes başaramaz. Yeşim herhalde bir yere kadar tahammül edebiliyor. Yoksa evliliklerinde dürüst ve fedakar davranıyor. Yani durumu şöyle özetleyebiliriz:

Haberin Devamı

Tekirdağ’ın üzümü...

Yeşil Salkım’ın kocaları

Salkım salkım!

Acele lokma boğaza takılır

Çoğumuz çok hızlı yemek yiyoruz.

Peşimizden sanki atlı kovalıyor.

Sanki önümüzdeki tabağı alacaklar ve aç kalacağız.

Yemek sofrasına oturmamızla kalkmamız bir oluyor.

Yemeğin hazırlaması saatler sürebiliyor.

Yemesi saniyelerle hesaplanabiliyor.

Bu da son derece sağlıksız oluyor.

Yemeğinizi çiğneyin, tadını çıkarın. Unutma.

Acele lokma boğaza takılır!

DİĞER YENİ YAZILAR