Evlilik gazı

Sunucu Ece Erken’in evlenmesiyle boşanması bir oldu. Göz açıp kapayıncaya kadar herşey olup bitti. Bu arada bir yıl içinde evlenip ayrıldığı eşinden bir de çocuk dünyaya getirdi.

Şu aralar tatsız ve olaylı bir boşanma sonrası sürecindeler. O ne dedi bu ne dediye hiç girmek istemiyorum. Çünkü ayrılan çiftlerin ilişkilerindeki özeli afişe etmelerindan hoşlanmyorum. İnsan ister istemez “Madem bu kadar eziyet çekiyordun bugüne kadar neden bekledin?” diye düşünüyor. Ece, ayrılık nedenlerini açıklarken “Gaza geldik evlendik” itirafında bulunmuş. Yani arkadaşlarının ve çevrelerinin dolduruşuna geldiklerini söylemeye çalışmış. Gaza gelip evlendiler.

Gaza gelip çocuk yaptılar. Birlikteliklerinin gazı kaçınca da boşandılar. Genelde gazlar, eleman, bileşik ve karışım olarak üç gurupta toplanır. Bu herhalde dördüncüsü oluyor. Evlilik gazı!

Sakallı romantizm

‘Romantik Komedi’ diye bir film yaptılar. Kaliteli bir oyuncu kadrosu vardı. Gişede başarılı oldu. Bunun üzerine ikincisini çektiler. O da iyi iş yaptı. Belli bir kesimi sinemalara çekti.

Haberin Devamı

Derken Allah hakkı üçtür dediler.

Üçüncüsünü çekmek istediler.

Ama başrol oyuncularından birinin sakalı buna engel oldu. Engin Altan Düzyatan’ın bir dönem dizisi için sakal uzatması gerekti. ‘Romantik Komedi 3’ ün çekimleri iptal edildi, proje seneye ertelendi. Demek sakallı romantizm olmuyor? Tam tersi de olabilir. Kıl fazlasından dolayı filmden vazgeçmişler. Kıl eksikliği durumunda da aynı sorun yaşanabilir. Ya aynı oyuncu önümüzdeki yıl bir başka rol gereği dazlak olursa? Kelin romantizmi olur mu acaba? Sakallısı olmuyor ya merak ettim. Başka birşeyi daha merak ediyorum. Hazır ellerinde gişede belli oranda hasılatı garanti bir film var. Bir oyuncunun sakalı uğruna bunu hayata geçirmemeye değer mi? Yüzündekini kestiremiyorsan senaryoyu tıraşlarsın olur biter!

Nikola tanga Babla

Diva Bülent Ersoy, nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla, bayram sonrası planlarını kendisini takip etmekle görevli magazin muhabirleriyle paylaşmış.

Yaz tatiline çıkacağını söylemiş. Mayolu poz verip vermeyeceğini sormuşlar. “Sizden korkulur. Nerden çıkacağınız belli değil. Öyle görüntü vermem. Bayramdan sonra tekneyle açılacağım. Benim adım Nikola, beni görürseniz iki ola” demiş. Ben magazincilerin yerinde olsam bu sözleri düelloya davet olarak kabul ederim ve mayoyla yakalayana kadar Babla’nın peşine düşerim. Hadi gururumuz fedakar, cefakar ve azimkar magazincilerimiz.

Haberin Devamı

Bodrum’da tekneyle açılan, koylara saklanan Nurgül Yeşilçay’ı tangalı yakaladınız. Zoru başardınız. Şimdi sıra Babla’da. Siz zoru değil imkansızı da başarırsınız. Kendisine Nikola diyen Babla’yı değil mayolu teknede tangalı bile yakalarsınız. Magazinde tarih yazarsınız.

Nikola Tanga Babla. Amanin Bo!

DİĞER YENİ YAZILAR