Savulun! Sırp yengemiz geliyor

Beşiktaş’ın Gençlerbirliği’nden yeni transferi Sırbistan Milli Takım solbeki Susko Tosic, eşi Jelena Karleusa ile birlikte İstanbul’a taşınıyor.

Bu da demek oluyor ki Susko, siyah beyazlı formayla kara kartalların başarısı için sahada top koştururken Jelena da artık magazincileri peşinden koşturacak.

36 yaşındaki Belgradlı güzel şarkıcı son derece gösterişli bir kadın.

Platin sarısı uzun saçları, düzgün fiziğiyle ve renkli stiliyle göz kamaştırıyor.

Jelena, dünyaca ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian’ın kendisinden esinlendiğini iddia ediyor. Bu konuda mütevazı davransa da uzun boyuyla 1.59’luk Kim’e tepeden bakıyor. Bugüne dek magazin sayfalarında boy göstermemesinin nedeni başkentte yaşıyor olmasıydı. Yoksa bizim magazin muhabirlerinin yoğun ilgisinden kurtulması imkansızdı. Jelena “Tam bir Türkiye aşığıyım. Yakında Türkiye’de konser vermek istiyorum” demiş. Hiç merak etmesin değil konser vermek yakında ekran yıldızı olur.

Dizilerde oynar, moda progralarında, ses yarışmalarında jüri koltuğunda oturur ve önümüzdeki yıl keyfi isterse ünlüler kategorisinden kesin ‘Survivor’a katılır.

Haberin Devamı

Tek yapması gereken ciyak renkli son model bir spor otomobil ile arada bir Bebek veya Nişantaşı’nda turlamak, İstinyePark’ın avlusunda görünmek. Hele gece gezmeleri ve Reina çıkışları olursa o zaman Jelena’yı kimse tutamaz. Yabancılardan Yolanthe Cabau, yerlilerden Asena Erkin gibi ünlü eşler savulun. Sırp yengemiz geliyor!

SANAT İÇİN SÜMÜK

Serenay Sarıkaya, sürekli kendini geliştiren bir dizi oyuncusu.

Güzelliğinin yanı sıra rol yapma yeteneğiyle de dikkat çekiyor. Avrupai fiziğini de iyi kullanıyor. Onun gözü işinden başka bir şeyi görmüyor. Usta bir sanatçı olmak için elinden geleni yapıyor.

Serenay, burnu aktığı için sosyal medyada alay konusu olan ve kendisini kıskananların acımasızca eleştirdiği ünlü sahnesi için bir açıklama yapmış.

“Burnumun aktığını hissettim. Ama o sahnenin duygusunu korumak benim için daha önemliydi” demiş.

Fedakarlığa bakar mısınız?

Oyunculuğundaki doğallık bozulmasın diye imajını feda ediyor.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR