Bugün elini veren

Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı Sabancı ile manken sunucu Özge Ulusoy, bir süre ara verdikleri ilişkilerine kaldıkları yerden tam gaz devam ediyor. Birbirleriyle son derece uyumlu gözüken çift her fırsatta yurt dışına tatile gidiyor. Venedik senin, Maldivler benim geziyor. Hem aşklarının hem de hayatın tadını çıkarıyor. Biraz gizemli de olsa fotoğraflarını paylaşıyor. Gizemli diyorum çünkü; Hacı genelde kendini göstermemeye özen gösteriyor. Yüzü veya arkası dönük Özge’ye elini uzatmakla yetiniyor. Fotoğraf karesinde bir el görüyorsunuz, bir de Özge’yi. Pozu bir yerde görmüşler ordan esinlenmişler deniliyor. Hacı ailesinin tepkisinden çekindiği için belki böyle istiyor. Bunlar detay. Önemli olan ilişkilerini güle, oynaya mutlu bir şekilde sürdürmeleri. Özge akıllı kadın. Bugün eline verenin yarın kolunu kaptıracağını biliyor. Her ne kadar evliliği düşünmüyormuş gibi yapsa da parmağına tektaş yüzüğün takılacağı günü dört gözle bekliyor.

Para peşin kırmızı meşin

Parayı veren düdüğü çalar. Televizyon dünyasında artık sadece para konuşuyor. Hem de büyük paralar. ‘Muhteşem Yüzyıl’ın popülaritesinden sonra Hürrem Sultan’ı canlandıran Meryem Uzerli’nin borsası o kadar arttı ki kadını apar topar Almanya’dan getirdiler. Daha ortada senaryo yokken tonla parayı peşin verdiler. Meryem şu aralar reklamlarda oynayarak kesesini doldurmaya devam ediyor. Yapımcılar da harıl harıl ona uygun bir dizi ve rol arkadaşı bulmaya çalışıyor. Bu arada Kanuni’yi canlandıran Halit Ergenç de popülaritesinin zirvesinde. Evinde oturmuş bir yıl ara verdiği ekrana dönmek için uygun proje bekliyormuş. Onu da ellerinden kaçırmak istemeyen yapımcılar daha ortada fol yok yumurta yokken bölüm başı 100 bin TL’den 1.3 milyon TL’yi peşin vermişler. Dizi ne zaman hayata geçecek, konusu ne olacak, başka kimler olacak belli değil. Meryem Uzerli tükenmişlik sendromu diye setlerden kaçtı. Memlekete varlıklı bir kadın olarak döndü. Halit Ergenç sessiz sedasız köşesine çekildi. Reytingi garanti diye televizyoncular ayağına geldi. Oyuncuların gözü açıldı. Palavralara karınları tok. Para peşin kırmızı meşin!

Haberin Devamı

Öykü ile Kemal: Bir aşk hikayesi

Haberin Devamı

Tarz yarışmasını ayakta tutabilmek için her türlü taktiği deniyorlar. Yarışmacılar ayrı, jüri ayrı, sunucu ayrı çalışıyor. Dünya tatlısı modacı Nur Yeritaş ‘Nurella’ capsleriyle fenomen oldu. Ivana Sert arada bir ettiği danslar ve sürpriz flörtlerle gündeme geldi. Sıra Kemal Doğulu ve Öykü Serter’deydi. Baktılar bunlar tek başlarına bir şey yapamayacak. Bari bir taşla iki kuş vuralım dediler. İkisini birbirlerine rol icabı aşık ettiler. Onlar da rollerinin hakkını iyi verdiler. Abartılı ve suni pozlarla aşklarını dünyaya ilan ettiler. Şimdi AVM’lerde hayranlarınla buluşuyorlar. İzdihamlara neden oluyorlar. Nerden bakarsanız bakın. Filmlerdeki gibi bir ‘Love Story’ Öykü ile Kemal: Bir aşk hikayesi!

DİĞER YENİ YAZILAR