Eurovision’a var mısınız yok musunuz?

Avrupa’nın müzik yarışması Eurovision’a artık katılmıyoruz.

Bu hem iyi hem kötü.

İyi çünkü Eurovion’u fazla ciddiye alıyorduk.

Hangi dilde, hangi şarkıyla kim katılsın diye aylarca tartışıyorduk.

Dereceye giremeyince ‘şike var’ diye ona buna kızıp üzülüyorduk.

Kötü çünkü uluslararası bir şarkı yarışmasında olmayışımız, ülkemizin tanıtımı açısından büyük kayıp. Bu nedenden dolayı belki güzel memleketimiz turizmden gelir kaybediyor. 2012 yılında 7’nci olan son temsilcimiz Can Bonomo, ‘’Eurovision’a yeni arkadaşlar gitsin’’ demiş. Çok haklı! Amatör müzisyenler gidecek ve olay memleket meselesi haline getirilmeyecekse ben Eurovison’a varım diyorum.

Ya siz?

Spider woman Ebru Gündeş

Örümcek ağı adı verilen yeni bir estetik yöntemi çımış. Ameliyatsız olan bu yüz gerdirme yöntemi çok popülermiş. Neşter yerine iğne ve iplik kullanılıyormuş. Yüzün içinde örümcek ağına benzer bir iç yapısı oluşuyormuş. Bu yeni buluş kadınları 30 dakika içinde 10 yaş gençleştiriyormuş.

Uygulama sonrası pürüzsüz ve ışıltılı bir tene sahip olunuyormuş.

Haberin Devamı

Ebru Gündeş, iddiaya göre Londra’da örümcek ağı ile gençleşmiş. Marvel’in çizgi roman kahramanlarından kod adı Jessica Drew olan Spider Woman (Örümcek Kadın) sonunda gerçek oluyor. Yüzünün içine ağ gerdiren kadınlar çaktırmadan aramızda dolaşıyor!

Helal mi haram mı?

Suudi Arabistan’da Abdülaziz Avrak adında uyanık bir girişimci ülkenin ilk helal seks shop’unu açmak içi kolları sıvamış.

"Müslüman kadınların sadece mutfakta yemek yapan, peçe takan insanlar olduğu düşünülüyor. Bu doğru değil. Biz bu noktada aşkı vurgulamak istedik" diyen Avrak, helal seks shoplarında tamamen helal olan ürünler satacakmış. Bir seks shop’da satılabilecek helal ürünler nelerdir acaba? Ayrıca bunların tamamen helal olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Ya yarısı helal, yarısı değilse?

DİĞER YENİ YAZILAR