Erkek Fato

Fatma Girik Türk sinemasının efsane yıldızlarındandır.

Güzel kadındır.

Gözleri ömre bedeldir.

Dobra kadındır.

Lafını esirgemez.

Oyunculuk yeteneği tartışılmaz.

Yeşilçam döneminin en başarılı oyuncuları arasında yer alır.

Fatma Girik, cesareti ve mertliği simgelediğinden ona ‘Erkek Fato’ derler. ‘Söz Fato’ isimli televizyon programında az kişinin suratına tükürmemiştir. Fatma Girik, tüm bu özelliklerinin yanısıra erkeğine çok vefalı bir kadınmış. Onu Türk sinemasına kazandıran 57 yıllık hayat arkadaşı Memduh Ün, nerdeyse 5 aydır komadaymış.

73 yaşındaki Fatma Girik, 95 yaşındaki Memduh’unun başından ayrılmıyormuş. Sabahtan akşama kadar hastanedeki odasında yanıbaşında bir sandalyede oturup umut içinde düzelmesini bekliyormuş. “Memduh kalkacak, benimle eve gelecek” diyormuş.

Sabırlı, sadık ve acıya dayanıklı Türk kadınını temsil eden Fatma Girik’i kutluyorum. Helal olsun ‘Erkek Fato’ya!

Sosyal medya ısırığı

Sosyal medya çıktığından beri insanlar değişti. Orada tanışıyorlar, orada konuşuyorlar, orada tartışıyorlar, orada ayrılıyorlar, orda barışıyorlar. Facebook hesapları arkadaş çiftliklerine döndü. Yıllar sonra birbirlerini Facebook’ta bulanlar var. Amerika’da boşanmak istediği eşine mahkeme evraklarını iletemeyen Gana asıllı bir kadın yargı sürecinin Facebook’tan yürütülmesini talep etmiş. Mahkeme olumlu yanıt vermiş. Boşanma celbini adamın Facebook hesabına mesajla göndereceklermiş. Ardından koca davadan haberdar sayılacak ve duruşma başlayacakmış. Sosyal medyada kimi zaman aralarında cilveleşen çiftlere de rastlıyorsunuz. Özellikle fotoğrafların yüklendiği Instagram’da bol bol cilveleşmeler oluyor. Bunlara son olarak manken Özge Ulusoy ile veliaht sevgilisi Hacı Sabancı katılmış. Özge’nin Instagram’daki bir fotoğrafına Hacı Bey ‘’Isırırlar!’’ diye mesaj atmış.

Haberin Devamı

Özge de “Ham hum” diye yazarak ısırma efektli bir yanıt vermiş.

Like denilen ‘beğenme’ olayından sonraki yeni kategori bu olmalı.

Sosyal medya ısırığı!

İbo-İdo düet hattı...

İbrahim Tatlıses tedavi için gittiği Amerika’da eski sağlığına kavuşmak için savaş veriyor. Önemli bir ameliyatı başarıyla atlattı. Nekahat döneminde Miami’den hayranlarına mesajlar yolluyor. Gülümsediği fotoğraflarını medyada paylaşıyor. ‘Kaç Kere’ isimli yeni single çıkartan şarkıcı oğlu İdo da babasının yurda dönmesini dört gözle bekliyor. İdo, “Babam bana düet sözü verdi” diyor. İnşallah İbo kendinde şarkı söyleyecek gücü bulur. O muhteşem sesiyle sahneden, kasetlerden bizlere yeniden seslenir.

Haberin Devamı

İdo ile düet yapması da ilginç olur.

Sesleri birbirine uymasa da baba oğul olarak onlara düet yapmak yakışır. Babası yoğun bakımdayken album yaptığı için eleştirilen İdo, “İsmimi İstanbul Deniz Otobüsleri’nin kısaltımı sanıyordum’’ diye espri yapıyordu.

Meğer içine doğmuş.

‘İbo-İdo düet hattı’ geliyormuş!

DİĞER YENİ YAZILAR