‘Dahi adam’ın makus talihi

Popçu Sinan Akçıl, kendisine ‘Dahi Adam’ diyen sevgilisi pilatesçi Ebru Şallı tarafından terkedildikten sonra dedikodular havada uçuşmaya başladı. Ayrılık nedeninin Sinan’ın bir başka kadına gösterdiği ilgi olduğu söylendi. Ebru’nun bu yüzden ilişkiyi sonlandırdığı iddia edildi. Oturduğu sitenin güvenliğine ‘Sinan’ı bir daha içeri almayın’ diye talimat verdiği şeklinde haberler çıktı. Sonra Sinan’ın borç içinde yüzdüğü söylentileri başladı. Ebru Şallı’dan aldığı 800 bin TL’yi geri ödemediği iddia edildi. Tüm bu iddialar Ebru Şallı ile olan birlikteliğinin sona ermesiyle ortaya atıldı. Sinan Akçıl ünlü, genç, popüler ve üretken bir sanatçı. Hem kendi sahneye çıkıyor hem de başkalarına besteler veriyor. Kariyerinin doruğunda bile denebilir. Yani maddi açıdan sıkıntıda olduğuna inanmak zor. ‘Kutsal Kadın’ diye tanımladığı birine borç takacağına insan ihtimal bile veremiyor. Nedeni ne olursa olsun beraber olduğu kadından ayrılmak erkeğe pek yaramıyor. ‘Dahi Adam’ın makus talihi de Kutsal Kadın’ın elveda demesiyle başladı. Bakalım nereye kadar devam edecek?

Haberin Devamı

Yıldız mı kaldı?

Televizyonda yeni bir yarışma programı başladı. İsmi ‘Bugün Yıldız Benim’ Manken Özge Ulusoy sunuyor. Hakan Akkaya, Songül Karlı ve Mert Ekrem jüri koltuğunda oturuyor. Şimdi neden o sunuyor ötekileri jüri oluyor tartışmasına hiç girmeyeceğim. Canım Türkiyem bugüne kadar ekranda ne sunucular ve ne jüri üyeleri gördü. Ancak ortada ciddi bir sorun var. Ülkede ‘yıldız’ olacak nitelikte yetenek kalmadı. ‘Yetenek Sizsiniz’de bile yakında çiklet çiğnerken yürüyen birini aynı anda iki işi birden yapıyor diye nerdeyse yarışmacı olarak sahneye çıkartacaklar. Ses ve şarkı yarışmalarında star adaylarının tümünü tükettiler. ‘Bu Tarz Benim’ diye başlayıp ‘İşte Benim Stilim’ olandakiler de cabası. Bu memlekette gizli kalmayan bir şey varsa o da ‘yıldız’ denilen vatandaşlar. ‘Bugün Yıldız Benim’ yarışması boşluk doldurmak için mi yapıldı, ne kadar sürer bilemiyorum. Ama görünen köy kılavuz istemez. ‘’Bugün yıldız benim’’ diyecek birini artık bizim bu diyarlarda bulamazlar!

Haberin Devamı

Sen misin bırakıp giden?

Sertab Erener, uzun yıllar birlikte olduğu Demir Demirkan’dan ayrıldıktan sonra gençleşti, güzelleşti, daha bir hoş oldu. İçinde ne fırtınalar koptu bilemeyiz ama dış görüntüsü açısından ilişkinin bitmesi olumlu sonuç verdi. Demir, Sertab’ı bırakıp ondan daha genç sınıf arkadaşıyla aşk yaşamaya başladı. Sertab da sonunda Demir’den de genç bir sevgili buldu. 50 yaşındaki ünlü şarkıcı yakın arkadaşı Can Bonomo’nu orkestrasında gitarist olan kendisinden 20 yaş küçük Emre Kula ile yeni bir aşka yelken açmış. Sen misin bırakıp giden? Men dakka dukka!

DİĞER YENİ YAZILAR