Kutsal kadın noktayı koyarsa

Popçu Sinan Akçıl ile sunucu Ebru Şallı yollarını ayrılmış. Zaten pek birlikte görünmüyorladı. Sadece bir ödül töreni gecesi Sinan, ön sıradaki Ebru’yu alnından öperken fotoğrafları çıkmıştı.

O bakımdan ayrılmış olmaları görsel açıdan yadırganacak bir durum değil. Ancak ilişkleri sırasında birbirlerine yakıştırdıkları iddialı lakaplara leke düştü. Sinan, Ebru’ya ‘Kutsal Kadın’ diyordu. Ebru da Sinan’a ‘Dahi Adam’ Böyle bir çiftin ayrılması söz konusu bile olmamalıydı.Kutsal Kadın terk edilir mi? Dahi Adam hiç bırakılır mı? Ne olduysa oldu ve Sinan Akçıl, ayrılık haberini verdikten sonra Ebru Şallı, ‘’Bitti, nokta’’ diye aşklarının sona erdiğini ilan etti. Magazin dünyası bu kadar kısa ve öz bir açıklamayı hak etmiyor. Aylarca her yaptıklarını, her söylediklerini haber haline getirdiler. Şimdi Ebru Şallı çıkmış “Bitti, nokta” diye kesip atıveriyor. Olmaz öyle! En azından bir virgül koyup nedenlerini anlatsaydı.Yoksa Kutsal Kadın filan dinlemezler böyle başlıklar atarlar: ‘Pilates boşanmayı önlüyor demişti

Haberin Devamı

İki koca eskitti, Sinan’dan da ayıldı!’

Doğrucu Hülya

Hülya Avşar, aklına geleni söylemekten çekinmiyor. Eleştirilere kulak asmıyor.

Haklı olsun ya da olmasın bildiğini okuyor. Son olarak katıldığı bir TV programında oyuncu Engin Hepileri’ye takılmış.

“Senin tiyatro oyununda çok sıkıldım, o kadar kötüydü ki ateş bastı” demiş. Sosyal medya maymunları hemen “Hülya Avşar saçmaladı. Kendisinin yaptığı bütün işler hep iyi mi sanki” diye konuya maydonoz olmuş. Oysa Hülya kişisel fikrini söylemiş.

Bunu herkesin duyacağı bir şekilde söylemeyebilirdi. Bir meslektaşını ekranda zor duruma düşürmeyebilirdi. Ama biraz da patavatsız olduğu için böyle denk gelmiş. Bazı tiyatro oyunları gerçekten o kadar sıkıcı olyor ki izleyicinin içine kelimenin tam anlamıyla fenalık geliyor.

Sinema salonu gibi de değil.

Kendini dışarıya atamıyorsun.

Cezalı gibi oturup eziyete katlanıyorsun. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Hülya’yı da bundan sonra gittiği tiyatro salonundan kovacaklar!

Dul Şen Şener Şen

Haberin Devamı

Şener Şen, çok değerli bir sanatçı.

Aynı zamanda çok da akıllı.

Üstüne düşmeyen işlere burnunu sokmuyor.

Özel hayatıyla gündeme gelmiyor.

Kısaca ön plana çıkmayı sevmiyor.

Reklamlarda, filmlerde oynuyor.

Genelde Cem Yılmaz ile takılıyor.

Gişe garantisi olan yapımlarda rol alıyor.

Deneyimli ve tedbirli usta oyuncu, Nürnberg’deki Türk-Alman Film Festivali’ne katılmış.

“Sizi neden toplumsal içerikli olaylarda ve gösterilerde göremiyoruz?” sorusunu yanıtlamış.“Bir oyuncunun ödevi, yaptığı filmlerde hayat görüşünü yansıtmaktır. Siyasetin, politikanın içinde olma başka bir alandır. Benden bu kadar” demiş.

Şener Şen 17 yıldır dul olduğunu ve bir kızının olduğunu da açıklamış.

Eşkiya’nın Baran’ı, Kibar Feyzo’nun Maho Ağası, Davaro’nun Sülo’su...

Arabesk’in Şener’i...

Halkın gözbebeği...

Meğer dul Şen’miş!

DİĞER YENİ YAZILAR