İyi kalpli süperstar!

Ajda Pekkan’ın altın gibi kalbi vardır.

Düşünceli ve fedakardır.

Anneciğimin 50 yıl hizmet ettiği Kızılay Şişli Şubesi’ne hep destekte bulundu...

Yakacık’daki Zeynep Oyvar Huzurevi’nde yaşlılarımıza ücretsiz konser verdi. Onlara sarıldı, sohbet etti, öpüştü, hepsiyle teker tekerdansetti.

Dünya çapında bir star olmasına rağmen hep mütevazı davrandı.

Her sanatçı gibi Ajda Pekkan da hassas, kırılgan ve duygusal bir yapıya sahiptir.

Uzun yıllar birlikte çalıştığı şarkı sözü yazarı Fikret Şenes’i elinde olmadan ihmal ettiğini ve bundan vicdan azabı duyduğunu itiraf etmiş.

Üzülme Süperstarım!

Fikret Hanım’ı bize şarkılarınla yaşatmaya devam et. Yüreğindeki zenginlikler ve güzellikler herkese örnek olsun.

İyi kalpli Süperstar.

Biricik Ajda Pekkan!

Nuri Alço’nun gazozu

Yeşilçam’ın efsane kötü adam karakterlerinden Nuri Alço, filmlerindeki ünlü ilaçlı gazozuyla tanıdık. Aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen kendisini yolda gören herkes ona hâlâ gazozunu soruyordur.

O da durumdan şikayetçi değil. Şöhreti gazozu sayesinde ebedileşti. Nuri Alço gazozu hakkında konuşmuş. “Ülkede benm sayemde tecavüz azaldı. Kızlar tanımadıkları birinin gazozunu içmedi. Anne-babalar beni gördüğünde “Allah razı olsun. Kızlarımız sayenizde bilinçlendi’’ diye teşekkür ediyor’’ demiş. Vay be! Ne gazozmuş. Canım Türkiyem’deki kızların, Nuri Alço’nun filmlerinde onları bayıltıp tecavüz etmek için kullandığı gazozu gördükten sonra akılları başlarına geldiyse... Yeni nesiller ne yapacak? Sinemada, TV’de, internette, her yerde derhal eski filmleri yayınlansın ki onun jenerasyonundan sonra gelenler de oturup izlesin. Eğlence için değil. Eğitim için eğitim!

Haberin Devamı

Elvis is dead...

Elvis Presley’in ölümüne kimse inanmak istememişti. Aradan yıllar geçtikten sonra bile Rock’n Roll kralının hayatta olduğuna inananlar olmuştu. 1990’da Little Richard ve Living Colour grubu ‘Elvis is dead’ parçasıyla tüm dünyadaki hayranlarına Elvis’in öldüğünü ilan etti. Maalesef bizim Elvis’imiz de aramızdan ayrıldı. O, besteleri, kostümleri, repertuvarı ve sahne şovuyla Elvis’imizdi. Gerçek bir ‘Türk işi Elvis’ Yıllar onu hiç değiştirmedi. Peruğu bile ilk taktığı gibiydi. Yaşı ilerlemesine rağmen müzik aşkını kaybetmedi. ‘Uykusuz Her Gece’ isimli televizyon şovuma konuk geldiğinde başında bir kavuk vardı. Nasreddin Hoca’nın fıkralarını şarkı haline getirmiş Akşehir’in tanıtımında büyük rol oynamıştı.

Haberin Devamı

Erol Büyükburç’u ekrandaki bir yarışma programının jürisindeyken “Ben saksı değilim’’ diye öfkelendiği andan hatırlayanlar olabilir.Ancak gerçek hayatta Erol Büyükburç son derece kibar bir beyfendiydi.

Kavuğunu devralan popçularımız onun yolundan yürümeye devam etsin.

Türkiş Elvis is dead. Müzik dünyamızın başı sağ olsun!

DİĞER YENİ YAZILAR