Ricky Hatun ile Adios Ayşe

Ayşe Hatun Önal, Ricky Martin ile düet yapan Türk şarkıcı oldu.

‘Adios’ şarkısının Türkçe versiyonundaki seslendirmeyi üstlendi. Günümüzün teknolojisi sayesinde bunlar farklı ülkelerdeki ayrı stüdyolarda gerçekleşti. Ayşe Hatun, Ricky Martin’i bu düet için ne gördü ne de tanışma fırsatı buldu. Derken hem cinsiyle birlikte yaşayan

Ricky Martin için “O kadar yakışıklı ki isterse ben de onun için taşıyıcı annelik yaparım” diye bir açıklamada bulundu. Eşcinsel Ricky Martin’in zaten taşıyıcı anneden olan ikiz bebekleri var. Şimdi bir de gönüllü taşıyıcı annelik yapacak Ayşe Hatun ortaya çıktı. Yani 44 yaşındaki Porto Riko’lu popçu isterse bizim Ayşe hazır vaziyette. Ve karşınızda... Ricky Hatun’un yeni taşıyıcısı Adios Ayşe.

Okuyucu aranıyor!

Oyuncu Halit Ergenç şu anda çok revaçta. Kanuni Sultan Süleyman’ı canlandırdığı ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinden sonra henüz yeni bir projeye imza atmadı. Bu konuda seçici davranan Halit Ergenç nazlanıyor. Yapımcılar bakmış iş uzuyor. Halit Ergenç ile bir ön anlaşma yapmışlar. 1 yıl içinde şirketin önerdiği tüm senaryoları okuması karşılığında 1.5 milyon TL vereceklermiş.

Haberin Devamı

Halit Ergenç kendisine gönderilen senaryoları beğenmezse oynamayacakmış. Gelen senaryoları daha sonra sana özetlesin diye asgari ücretten birini tutup okutabilirsin. Şimdi bu yapımcı tonla para bayıldı diye eline geçen her senaryoyu okusun diye Halit Ergenç’e yollamaya başlarsa yakında yeni bir iş kolu türeyecek. Okuyucu aranıyor!

Barbi bebek Beren

Beren Saat ve eşi Kenan Doğulu çok şeker bir çift. Barbi ile Ken Bebek gibi. Benzetmeyi dalga geçmek için değil bilakis birbirlerine çok yakıştıkları için yapıyorum. Kenan’ın son şarkısındaki gibi ‘Tencere, kapak’ misali tam eşlerini bulmuşlar. Allah ayırmasın ve sonsuza dek mutlu yaşasınlar. Onlar aralarında nazar değmesin çok iyi anlaşıyor. Bir de şu magazinciler taciz etmese çok iyi olacak. Beren Saat tüp bebek tedavisi gördüğü haberlerine tepki göstermiş. Instagram’a tüpgaz ve ikiz bebekler fotoğrafları yükleyip “Artık kabak tadı verdi” demiş. Hamilelik haberlerini yayanları sert bir dille suçlamış “Hamilelik benimki gibi zayıf bir vucütta saklanabilecek bir haber değil, olunca öğrenirsiniz” demiş. Bugün artık birçok çift tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi oluyor. Beren tipindeki minyon kadınlar doğru giysilerle hamileliklerini doğuruncaya dek saklayabiliyor. Beren’in tüpgaz resmini koyması son derece yersiz. Hamile olup olmadığını merak edenleri azarlaması da gereksiz. Sorun merak edip uyduruk da olsa haber yapmaları değil. Umursamayıp unutmaları!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR