Benzemez kimse bunlara

Haberin Devamı

Benzemez Kimse Sana’ yarışmasının yenisi başladı. Jüride Seyfi Dursunoğlu, Nükhet Duru ve ilk yarışmanın şampiyonu Ümit Erdim var. Seyfi Bey keşke ‘Huysuz Virjin’ olarak jüride yerini alabilseydi. Eminim o zaman çok daha eğlenceli ve renkli bir program olurdu.
Şimdi Seyfi Dursunoğlu beyfendi olarak ettiği laflar bazen sırıtıyor. Sunucu Murat Başoğlu her zamanki gibi formda ve başarılı. Yarışmacıların ise taklit konusunda başarılı olup olmadığını ilerleyen haftalarda daha iyi anlayabileceğiz. Ama ne kadar iyi olurlarsa olsunlar fazla dikkat çekebileceklerini sanmıyorum. Çünkü yeterince ünlü değiller. En göze çarpanları Hadise taklidi yapan 2013 Türkiye 2. Güzeli Berrin Keklikler ve aşk doktoru olarak tanınan Mehmet Coşkundeniz. Gerisini siz düşünün. Umdukları reytingi alabilecekler mi bilemem. Ama bu yeni yarışmacıların tanınmış kimselere benzemedikleri kesin.
Yeni meme krizi
Çağla Şikel’in canlı yayında kazayla göğsü açılınca olay olmuştu.
Reyting için kasıtlı yaptığı iddia edildi. Çağla buna çok bozuldu.
“Ben o göğüslerimle 2 çocuk emzirdim” diyerek olayı bambaşka boyuta çekti. Derken ekranda ikinci meme krizi baş göstermiş. Okan Bayülgen’in programında şarkıcı Sibel Meriç’in derin dekoltesi bir anda açılmış.
Stüdyodaki seyirciler ‘’Sibel göğsünü kapat’’ diye kendisini uyarmış.
Eskiden böyle durumlarda RTÜK uyarırdı. Artık seyirciler uyarıyor.
Ne güzel! Büyüklerimiz bizi iyi terbiye etti anlaşılan. Eski meme krizi ile yenisi arasındaki fark. İlkinde tek meme görünmüştü.İkincisinde ikisi birden. Allah üçüncüsünden hepimizi korusun!
Patroniçe Işıl
Tarz yarışmalarının modası geçiyor diyorduk bir yenisi daha geliyormuş.
Hem de aynı yapımcıdan.
Caner Erdem tarz yarışmasının benzeri olan ‘Patron’u bu kez Star TV’ye satmış. Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’deki ‘Bu Tarz Benim’ yarışması da devam ediyor.
En azından şimdilik.
TV8 ile Star TV kardeş kanal olduğundan Acun herhalde bir sakınca görmedi. ‘Patron’ yarışmasının yıldızı emekli milli kaleci Rüştü Reçber’in uzun süredir medyatik olan eşi Işıl Reçber olacak diyorlar. Ancak bence ‘Patron’ yarışmasının yıldızı moda editörü Huban Ayşem olacak. Hubanım moda konusunda eğitimli, kaliteli, dünya tatlısı bir genç kızdır.
Ayrıca gözlemleri de müthiştir.
Patron’un patroniçesi magazinciler açısından bol malzeme veren Işıl olabilir.
Ama moda eleştirmenliği konusunda benim tanıdığım Huban Ayşem’in eline kimse su dökemez!
Dağların Matrix’i İdo
İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo sempatik çocuk. Kendi yetenekleriyle bir yerlere gelmeye çalışıyor.
Göründüğü kadarıyla da mütevazi ve kendisiyle barışık bir genç. İdo kar tatili için gittiği Uludağ’ı birbirine katmış. Kar motorunun üzerinde pelerine benzeyen siyah paltosu ve güneş gözlükleriyle çektirdiği fotoğrafı Instagram’a yüklemiş. Takipçiler İdo’ya ‘Karlar Prensi’ adına akmış. Bence ‘Dağların Matrix’i İdo’ deseler daha doğru olurdu.

DİĞER YENİ YAZILAR