Dudaklara ambargo

Serdar Ortaç, genç ve güzel İrlandalı manken eşi Chloe’yi kıskanmıyormuş.

“Bende masaya yumruğunu koyma erkek içgüdüsü yoktur. Bu benim kılıbık olduğumun anlamına mı gelir bilmiyorum. Bende kazak erkeklik yoktur. Tırnağının ojesi çıktı diye üzülüyorum” demiş. Ama yine de dizilerde öpüşmesini istemiyormuş.

“Zaten kendisi de yapmaz. Öyle bir sahneye müsade etmem. Karımın dudakları sadece bana aittir. Öpüşmeyi evlenmeyen artistler yapsa daha iyi olmaz mı?” diyormuş. Serdar’a göre rol gereği öpüşmek için bekar oyuncu olmak gerekiyor demek.

Ancak biricik eşi Chloe Loughnan masum yüzlü genç ve güzel bir kadın.

Dizlerde ona yün ördürtemezler,fal baktırtamazlar, dedikodu yaptırtamazlar.

Geriye sadece aşk sahneleri kalıyor.

Onda da dudaklara ambargo var.

Üstelik kıskançlıktan filan değil.

Öpüşürken kazayla ruju çıkarsa kocası üzülmesin diye.

Koca dediler kangal çıktı

2014’üh masa başında uydurulmuş en başarılı asparagas haberlerinden biri sevgili Acun’un, manken Adriana Lima ile evlenme haberiydi. Doğru olmadığını bildiğiniz halde merakınızı cezbediyor. “Acaba gerçekten olabilir mi?” diye düşünüyorsunuz. Sonuçta Acun, sempatik, başarılı, popüler,varlıklı, kanal patronu olmuş bir ünlü. Adriana da yıllar sonra hala Victoria Secret’in meleği olabilecek kadar formda ve kariyerinin zirvesinde bir dünyaca ünlü. Acun, hayranı olduğu Adriana’nın birkaç kez ülkemize gelmesini sağlamıştı. Aralarında neden bir nikah olmasın? Biz böyle hayaller kurarken Adriana’dan bir haber geldi.“Türkiye benim ikinci evim” diyen Brezilyalı modelin Sivas Kangal cinsi bir köpeği olduğu ortaya çıktı.Adı da Darry Lima’ymış. Yani köpek Adriana gillerin ailesine girmiş soyadlarını bile almış. Koca dediler Kangal çıktı. Kısmet işte!

Haberin Devamı

Hodri Babla

Diva Bülent Ersoy, kısaca Bülent Abla, nam-ı diğer Babla yılbaşı alışverişine çıkmış. Ancak hiçbir mağazaya girmeden VIP minibüsünden işini hallletmiş.

Uğradığı yerlerin önüne aracıyla giden Babla’ya dükkandaki görevliler siparişini getirmiş.

Sizin anlayacağınız Bablamız arabasından bir adım bile dışarıya adımını atmadan alışverişlerini tamamlamayı başarmış. Bu arada Nişantaşı’nda kendisine soru soran muhabirlere çikolata ikram etmiş. Babla’nın her yaptığı her söylediği ayrı bir olay.

Haberin Devamı

Var mı bir eşi benzeri?

Minibüsle alışverişe çıkıp oturduğu yerden hiç kalkmadan eve döneni?

Varsa çıksın ortaya. Hodri Babla!

DİĞER YENİ YAZILAR