Tel tel Sinem

Güzel oyuncu Sinem Kobal ne yapsa haber olmaktan kurtulamıyor. Kiminle aşk yaşamaya başlasa hemen magazincilere malzeme oluyor.

Selena dizisi günlerinden kalma sessiz, masum, çocuksu hali magazincileri cezbediyor. Bunun iki nedeni olabilir.

Ya Sinem’in her an ne yaptığını merak ediyoruz ve bilmek istiyoruz sanıyorlar. Ya da kızcağıza kafayı taktılar devamlı bir haber arıyor, peşinden ayrılmıyorlar. Şimdi de gizli diş teli taktırdığını yazmışlar. Daha çarpıcı gülümseyebilmek içinmiş. Bir yıl süresince bu tel ile dolaşacakmış. Genç yaşından beri sürekli ekranda olduğu için şimdiye kadar tel taktıramamış. Telleri varken sert kabuklu yiyeceklerden, asitli içeceklerden uzak duracakmış. Tedavi için toplam 20 bin lira verecekmiş. Söz konusu Sinem Kobal olunca ağzının içindeki diş telinin bile gizlisi kalmıyor. Sinem diye tel tel döktürüyorlar. Biz de izlemeye devam ediyoruz!

Venedik SA

Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı Sabancı eski aşkı manken Özge Ulusoy’a geri dönmüş. Sevgilisinin doğum gününü kutlamak üzere Venedik’e gitmişler. Döndüklerinde bu geziyle ilgili keyiflerini kaçıracak bir haber çıkmış. Kaldıkları otele 2 gün için 40 bin TL ödedikleri iddia edilmiş. Hacı Sabancı haberi yapan gazetecilere çok kızmış. “Ya para mefhumunu bilmiyorlar ya da beni aptal zannediyorlar” demiş. Haklı!

Haberin Devamı

Tutumluluğuyla ünlü Sabancı ailesinin hiçbir ferdi kendi düğünü yoksa iki gece için bir otele o kadar para vermez. Sabancı Holding’in duayeni rahmetli Sakıp Sabancı’dan, kendi işini kurmak için gruptan ayrılan Ali Sabancı’ya kadar... Parasını sokağa atan, çar çur eden bir Sabancı görülmemiştir.

Haberi bari doğru dürüst akla yatacak bir şekilde uydursalardı.

Örneğin; ‘Hacı Sabancı sevgilisini İtalya’ya biriktirdiği millerle götürdü’ deseler inanırdık!

Where is Deniz?

Deniz Seki’nin nerede saklandığı hakkında arada bir dedikodular çıkıyor.

Son olarak Tuzla’da tripleks bir villada kaldığı, arabasıyla alışverişe çıktığı, tanınmamak için güneş gözlüğü ve geniş tabanlı şapkalar taktığı hatta firari şarkıcının evinde partiler düzenlediği balonunu ortaya attılar.

Haberin Devamı

Kilo bile aldığını iddia ettiler.

Annesi Güler Hanım, iddialara “Derin bir kuyunun içindeyim. Kızımdan haber alamıyorum. Keşke nerde olduğunu bilsem” diye isyan etmiş.

Peşinde 6 kişilik özel bir tim olduğu söylenen ve her yerde fellik fellik aranan, hapise girmekten ödü kopan Deniz Seki’nin öyle ulu orta ortalıklarda gezdiğini hiç zannetmiyorum.

Ama burası Türkiye.

Yakında “Bebek Parkı’nda yaşam koçuyla yürüyüşte gördük” deseler şaşmam. Deniz Seki’yi bu kadar arayacaklarını bilseler herhalde tutuksuz yargılamazlardı. “Where is Deniz?” diye bizim buralarda kime sorarsanız sorun cevap değişmez. Not Here! (Burda Değil)

DİĞER YENİ YAZILAR