Kim’in umrunda?

Nurgül Greentea (Yeşilçay) Kim Kardashian’ı yerin dibine sokmuş. Güzel yüzlü, güzel gözlü, kısa boylu,koca memeli, koca popolu Kim’in resmini Twittter’a koymuş.

“Bak, bak, bak, herhangi bir Türk ünlüsü şöyle olsa tefe koyarlar. Anam o ne kötü bir vücüt ve ne kötü bir kılık kız” diye de kendi yorumunu yapmış. Kim Kardashian, kendi çektiği, dağıtımını üstlendiği ve 5 milyon dolar kazandığı porno filmiyle üne kavuşmuştu. Hiçbir yeteneği olmamasına rağmen büyük bir servet sahibi oldu. Evlendi, boşandı, bebek doğurdu, tekrar evlendi, kendinden söz ettirmeyi bildi. Ne şarkı söylüyor, ne rol yapabiliyor ama yıllardır para basıyor. Onun için hiç tanımadığı biri ona rüküş demiş, fiziğini beğenmemiş önemli değil. Nurgül Greentea’nin söyledikleri Kim’in umrunda?

Süreyya Yalçın’ın çitası

Sosyetik ikoncanımız Süreyya Yalçın,arabasında çita gezdirirken çektiği fotoğrafı Instagram’da paylaşmış.

“Küçüklüğümden beri hayvanları çok severim. Çita da benim en sevdiğim canlıdır. Ama o çita bir arkadaşımın çitası” demiş. Süreyya Hanım’ın boy boy, cins cins süs köpeklerini görmüştük. Hepsi özel bir kuaförün elinden geçmişti. Saçları fuşyaya, pembeye boyanmış, manikür, pedikürleri yapılmıştı. Hatta bir tanesine bikini bile giydirmişti. Arkadaşının çitası yine şanslı hayvanmış. Süreyya Yalçın’ın olsaydı onu da allayıp pullayıp kendi türünden başka her şeye benzetmişti!

Haberin Devamı

Kadınları anlamak imkansız...

Oyuncu Sinem Kobal meslektaşı İbrahim Çelikkol ile aşk yaşıyor. İki sevgili arada bir doğanın içinde köpekleriyle ya da balık tutarken çekilmiş fotoğraflarıyla gündeme geliyor. Dışardan bakıldığında birbirlerine yakışan uyumlu bir çift görüntüsü veriyorlar. Gel gör ki içerde durum farklı olabiliyor.

Bazen aralarında anlaşmazlıklar çıkabiliyor. İbrahim Bey, Sinem’i çok sevdiğini ve onunla evlenmek istediğini söylemiş.

Sinemcik de bunu duyunca sinirlemiş “Ne gereği var şimdi bunun” demiş.

Erkeklerin işi zor. Kadınları anlamak imkansız! Nikahtan kaçarsın yaranamazsın, evlenelim dersin böyle küplere bindirirsin.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR