Dizikolik olduk...

Canım Türkiyem dizikolik çıktı.

Televizyonda en fazla dizileri ve tekrarlarını izliyormuşuz.

Günde ortalama 3.9 saat ekran başındaymışız. Yılda 70’e yakın yeni dizinin yayına giriyormuş. Bunlardan çoğunun ömrü uzun olmuyormuş. Dizileri seversin, kendini kaptırırsın, izlersin anlarım.

Ancak özetlerine ve tekrarlarına olan ilgiyi aklım almıyor. Özetler o kadar uzun ve kapsamlı ki yeni bölümü izleyecek hal kalmıyor. Yat uyu yenisini ertesi hafta yine özetlerde izle yani.

Ayrıca tutan bir diziyi izleyiciyi soğutana kadar tekrarlıyorlar.

Bir ara ‘Aşk-ı Memnu’ dan fenalık gelmişti. Şimdi içimiz dışımız ‘Karadayı’ olmuş vaziyette. Diziden birine rastlarım diye ‘Arka Sokaklar’da dolaşmak bile istemiyorum. ‘Kurtlar Vadisi’ deseniz...

Araya sinema filmlerini de sıkıştırmalarına rağmen milleti hala bıktıramadılar.

O kadar çok kanal değiştirdiler ki vadide yerini yurdunu bilen bir kurt kalmadı.

‘Çocuklar Duymasın’ dizisi ise Kemal Sunal’ın eski filmlerinin tekrarına döndü.

Her defasında ilk kez izliyormuş gibi ekran başına geçen büyülenmiş bir kitlesi var. Dizikolik olmuşuz da farkında değiliz!

Haberin Devamı

Dişi Hulk Sibel

Sibel Can, tatlı kadın, şeker kadın, güzel kadın. Ne yapsa, ne taksa, ne giyse yakışıyor. Sibel Can ekstra büyük beden bile olsa sırıtmıyor.

Yeşil peruklu fotoğrafını Instagram’da takipçileriyle paylaşmış. Angelina Jolie’nin de aynı renk perukla çekilmiş bir fotoğrafını koymuş. Takipçileri ‘Yeşil peruk size daha çok yakışmış’ diye yorumlar yapmış.

Can mı Jolie mi? Hiç sorulur mu?

Tabii ki bizim Sibel. Angelina, bir deri bir kemik kalmış, zayıflıktan suyu çekilmiş, kurumuş.

Sibel ise maşallah etine butuna dolgun bastığı yeri sallayan taş gibi kadın.

Hatta yeşil peruğuyla görünce aklıma geldi. O bildiğimiz bebek yüzlü Sibel gitmiş, tam bir Dişi Hulk gelmiş!

Hande’den müstakbel kayınvalideye şok

Hande Yener Harbiye Açıkhava’da konser vermiş. Müstakbel kayınvalidesi Mahmure Hanım kendisini en ön sıradan izlemiş. Sahneye 6 farklı kostümle çıkan ve değişik aksesuvarlar kullanan Hande için kendinden başka herkese benzemiş diyorlar. Madonna, Lady Gaga, Grace Jones, Rihanna, hepsi varmış. Bir tek Hande yokmuş. Durum böyle olunca Hande’nin görsel açıdan kafa karıştırıcı şovunu şaşkınlıkla izleyen müstakbel kayınvalidesi gelinini tanımakta zorlanmıştır. “Oğlum acaba bunlardan hangisiyle evlenecek?’’ diye merakta kalmıştır. Hande’nin yabancı starlara özenmesi gereksiz. Kendi güzelliği ve yeteneklerini sergilesin yeter.

Haberin Devamı

Müstakbel kayınvalidesi de bu sayede karşısında gerçek gelinini görmüş olur.

DİĞER YENİ YAZILAR