Televizyonda yaz yarışmaları

Ekranda yaz mevsimi için işte yeni yarışma önerileri:

ÇARKIŞEBEK

‘Çarkıfelek’i bugüne kadar çok değişik sunucular sundu. Hepsi kendine göre başarılıydı. Ancak format olarak artık bir değişikliğe gitmekte yarar var. Yoksa izleyiciye habire çarkın çevrilmesinden baygınlık gelebilir. Yarışmayı ilginç hale getirmek için Çarkışebek’te maymunlar, şempanzeler yarışsın. Hayvanlar aleminin en akıllı, insanı en çok andıran yaratıkları onlar değil mi? 7’den 70’e inanılmaz reyting yapar.

Sunucu televizyonda deneyimli Çarli.

Harfleri yerleştiren asistanın adı Çita.

Yapımcı da King Kong.

Sıkıysa izleme!

O SES YAŞLILAR

Büyükleri, küçükleri denediler.

Sırada yaşlılar var. Yaşlılar için her defasında stüdyoya gelmek biraz zor ve zahmetli olabilir. Nasıl eğlenirler, nasıl mutlu olurlar düşünebiliyor musunuz?

Ekranda hep genç, güzel, bakımlı, makyajlı tipler görmekten sıkılanlar için de isabetli bir değişiklik olur. Sunucu Halit Kıvanç. Jüridekiler Sezen Cumhur Önal, Gönül Yazar ve Erol Büyükburç...

Televizyonda yaz yarışmaları

SURVIVOR AV MEVSİMİ

Haberin Devamı

Survivor yarışmasının yeni ve çok daha heyecanlı versiyonu. Yine bir adada çekiliyor. Ama öyle Dominik’lere Panama’lara filan gitmeye gerek yok. Bizim burdaki Eşek Adası’nda veya Yassıada’da aynı işi görür.

Ünlüler ve Gönüllüler diye iki guruba ayrılan yarışmacılar adanın içinde paint ball silahlarla birbirlerini avlıyor.

Özellikle birbirlerinden fena halde nefret eden yarışmacılar seçiliyor.

Son ayakta kalan ve üstünde boya olmayan yarışmacı kazanıyor. Yarışmayı her an kavga edip her an barışabilecek Alişan ile Çağla Şikel sunuyor.

BEST ŞEZLONG GÜZELİ OF BODRUM

Bayram sonrası daha da hareketlenecek olan Bodrum’daki plajların şezlong güzeli seçiliyor.

Yarışmacılar sahilde kurulan podyumda ve Saint Tropez beach müziği eşliğinde plaj kıyafetleriyle yürüyüp saç ve makyajlarını bozmadan denizde ıslanıyorlar. Sonra şezlonglarına uzanıp kurulanıyorlar.En güzel, en havalı ve en seksi olanı kazanıyor. Yarışmayı tüm zamanların şezlong kraliçesi Eda Taşpınar sunuyor. Jüride Erkan Özerman, Cemil İpekçi, Akrep Nalan,Naomi Campbell ve gölgedeki koltukta oturan Hıncal Uluç var.

Haberin Devamı

KİM MİLYONERLİK İSTEMEZ?

Bu yarışmada yarışanlar gerçekten milyoner olmak istemiyor. Çünkü hepsi bilyoner. Aynı ismi taşıyan bir iddia sitesi sponsorluğunda Bodrum’daki Bilyonerler Kulübü’nde çekiliyor. Canım Türkiyem’in en tanınmış bilyonerleri milyoner olmamak için yarışıyor. Yarışma soruları bilsinler diye özellikle çok basit tutuluyor.

En iyi rolü yaparak doğru cevabı vermeyen bilyoner eleniyor ve kurtuluyor.

Kazanan bilyonerin bilyonları elinden alınıyor ve hayır kurumuna bağışlanıyor.

Yarışmayı Rıza Sarraf (Zarrab) ve Ebru Gündeş çifti birlikte sunuyor. Fikirler benden bedava. Alın yapın çekin oynatın.

DİĞER YENİ YAZILAR