Düzeltemezsin sitem etmekle çözüm ‘Take it easy’ demekte

Cem Yılmaz genelde sempatik adamdır. Komiktir, esprilidir, müthiş bir karizması vardır. İsterse etrafındakileri gülmekten yerlere yatırır. İstemezse yanına bile yaklaşmalarına izin vermez. Suratını asar durur sorulara cevap vermez somurtur kısacası çekilmez olur. Cem büyük aşk yaşadığı eski sunucu yeni şarkıcı sevgilisi Defne Samyeli ile Bodrum’da MFÖ konserine gitmiş. Son günlerin medyatik çifti kendilerine ayrılan en ön sıradaki yerlerine oturmuş.

Düzeltemezsin sitem etmekle  çözüm ‘Take it easy’ demekte

Kendisi gibi tepeden tırnağa siyahlar içindeki koruma ordusu etrafında etten duvar örmüş. ‘’Cem Abi’’ diye haykıran küçük bir çocuğu engelleyip gözüne ışık tutarak yanından uzaklaştırmış.

Sosyal medyada hazır bekleyen ünlü avcısı tetikçiler de hemen bu olayın üzerine atlayıp Cem’e eleştiriler yağdırmış.

Ünlü komedyen bunun üzerine korumaların konser alanına ait olduğunu ve görevlerini yapmaya çalıştığını açıklamış. Bir haftadır evinin karşısındaki tepeden teleobjektifle gözetlendiğinden de yakınmış. ‘’Bunlar normal mi ben yine normal bir insan olarak sorayım da’’ demiş. Ayrıca hakkında olumsuz haberler çıkartarak kendisinden yine bir nefret ettirme çalışması olduğunu iddia etmiş.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz gibi şöhretli, varlıklı, yıllardır milyonların göz bebeği olmuş bir sanatçı sıradan ve normal biri sayılmaz.

Tıpkı kendisi kadar medyatik ve popüler olan diğer ünlüler gibi. Onlar da aynı zorlukları yaşıyor ve bu tür ithamlara hedef oluyor. En iyisi böyle tatsız olayları büyütmemek, mazeret üretmemek ve dünya kendi eksenin etrafında dönüyormuş gibi davranmamak. Onun için sevgili adaşım; sen son derece yetenekli, yaratıcı bir komedyen olarak boş ver, aldırma, takma kafanı hiç böyle şeylere.

Patlat bir espri at bir kahkaha rahatla. Düzeltemezsin bu işleri sitem etmekle. Çözüm kendine ‘Take it easy’ demekte!

BORNOZLU ABLAMIZ BICI BICI BABLA’MIZ
Bülent Ersoy namı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla son zamanların modasına uymuş. Instagram hesabından bornozlu, başı havluyla sarılı şirin mi şirin bir videosunu paylaşmış. Filtre uygulamasıyla yüzünü bebekler gibi pürüzsüz yapmış. Alnının iki tarafını, kaşını, yanaklarını ve burnunun ucunu sarı, siyah emojilerle donatmış.
Sesini helyum gazı solumuş gibi incelterek ‘’Biliyor musunuz ben bıcı bıcı yaptım’’ demiş. Babla’nın kısa süre içinde binlerce kişi tarafından izlenen ilginç görüntüsüne yorumlar yağmış.
Bugüne kadar abartılı makyajı, şatafatlı süslü püslü giyimi, devasa takıları, şapkaları, alışverişe çıktığında mağaza kapatması ve şehir efsanesi olan iştahıyla gündeme gelen divamız sonunda ağırlığını koydu. Sosyal medyada artık fevkaladenin fevkinde nur topu gibi bir bornozlu ablamız bıcı bıcı Babla’mız oldu.
Kırk bir kere maşallah. Aman nazar değmesin!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR