Kim gelirse gelsin aşka eski eşin yeni aşkı başka

Manken ve sunucu Çağla Şikel popçu ve oyuncu Emre Altuğ ile evliydi. 7 yıllık birliktelikleri süresince Kuzey ve Uzay adlarında iki tane aslan gibi oğulları oldu.

Ünlü çift ilişkilerinde birbirleriyle son derece uyumlu ve anlaşıyormuş gibi görünüyordu. Ancak 39 yaşındaki Çağla ile 49 yaşındaki Emre 3 yıl önce yollarını ayırmaya karar verdi.

O günden sonra ikisinin de başkalarıyla kayda değer bir aşk dedikodusu çıkmadı. Özellikle iki çocuk annesi olan Çağla bu konuda tedbirli ve dikkatli davrandı.

Adı hiçbir aşk ilişkisine karışmadı. Ekranda magazin programı sunan Çağla’ya Emre’nin aşk haberini sunar mısın diye sormuşlar.

O da ‘hayır’ cevabını vermiş.

‘’Kanalda yayınlanabilir ama benim anons etmem doğru olmaz. Çünkü neden? Konu büyüyecek ve farklı yerlere gidecek’’ demiş. Magazin programlarının tek amacı zaten o.

Konunun büyümesi, farklı yerlere çekilmesi, polemik meselesi haline gelmesi özellikle sosyal medyada ses getirmesi. Yoksa neden kim kiminle beraber, kim kimden ayrıldı, kim kiminle barıştı, kim kimi kimle aldattı diye haber yapsınlar?

Haberin Devamı

Bodrum ve Çeşme’de tüm yaz boyunca 7/24 nöbet tutan muhabirler ilginç bir haber bulabilmek için çırpınıyor. Meraklı magazin izleyicisi de Emre’nin bir aşk haberi olduğunda televizyonda onu Çağla’nın sunmasını bekliyor. Çağla hiç kusura bakmasın.

Magazin sektörü öyle prensip filan dinlemez. Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin. Ne demişler? Kim gelirse gelsin aşka.

Eski eşin yeni aşkı başka!

Bu devirde böyle ideal iki sevgili zor bulunur

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin medyatik ilişkisi tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü komedyen 4 aydır aşk yaşadığı eski sunucu yeni şarkıcıyla akşam yemeğine çıkmış.
Masada baş başa otururken çekilmiş mutlu pozlarını Instagram hesabından artık ne demekse ‘Ayvalık 1984’ notuyla paylaşmış.
Cem’in paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni almış. Hayranları ünlü çifti birbirine yakıştırıyor.
46 yaşındaki Defne çok güzel bir kadın. Gençlere taş çıkartacak bir fiziğe sahip.
Boyunca iki kızı olmasına rağmen hala taş gibi vücudu var. 45 yaşındaki Cem ise bu yaşadığı aşk sayesinde forma girdi.
Spor salonda çalıştı hem kas yaptı hem fazla kilolarını verdi. Hantal hali gitti, fit ve dinç bir Cem Yılmaz geldi.
Bu da kendisini mutlaka olumlu etkiledi.
İlişkilerindeki mutluluk yüzlerine yansıyor. İkisi de güler yüzlü gayet cici pozlar veriyor. Defne’nin gülmesi için aslında bir önemli neden daha var.
Ünlü sevgilisinin popülaritesi kariyerini olumlu yönde etkiledi. Sahnede kendisini görmek isteyen ve Cem sürpriz yapar gelir diye bekleyen meraklıların sayısı arttı. Defne birdenbire kırkından sonra aklına gelen yeni mesleğinde hatırı sayılır paralar kazanmaya başladı.
Cem Yılmaz ile Defne Samyeli.
Bu devirde böyle ideal iki sevgili zor bulunur!
Rafet el Mumya Roman
Rafet El Roman ‘Çarkıfelek’ yarışmasının bayram özel bölümüne konuk olmuş. Ünlü şarkıcının yayında dikkat çeken abartılı makyajı programa damga vurmuş.
Sosyal medyada her şeye kusur bulmak için tetikte bekleyen sivri dilli kullanıcılardan yorumlar yağmış. ’Durun ben polisi arayacağım’, ‘Bu adamı kim boyadı?’, ‘Ay korktum ben ondan’, ‘Resmen adama sabotaj yapılmış’ diyenler olmuş.
3 çocuk babası 50 yaşındaki sanatçı son zamanlarda çapkınlıklarıyla gündeme geliyordu. Bir televizyona çıktı uslanmaz çapkın şarkıcı imajı bir anda gitti. Korku film kahramanlarını anımsatan Rafet El Mumya diye bir karakter geldi!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR