Ekranda Koca Koca Yalanlar hayatta onları ciddiye alanlar

Televizyonda ‘Koca Koca Yalanlar’ adında yeni bir komedi dizisi başladı. Konusu yeni değil ama senaryo akıcı ve oyuncular son derece başarılı. İlk bölümde 3 çocuklu bir aile reisi olan Ahmet, 17 yıllık eşi Müjgan’ı genç ve güzel sevgilisi Sude ile aldatıyor. Ahmet hem eşine hem sevgilisine koca koca yalanlar söyleyerek onları uyuttuğunu sanıyor. Ama her zaman olduğu gibi kadının fendi erkeği yeniyor ve Ahmet’in yalanları ortaya çıkıyor. Ekran macerasına yeni başlayan dizi yayınlanır yayınlanmaz oldukça sert eleştirilere hedef olmuş.

Ekranda Koca Koca Yalanlar hayatta onları ciddiye alanlar

Ahmet karakterinin eşini bir başka kadınla aldatmasını sempatik ve normal gösterilmesi bazı izleyicileri rahatsız etmiş. Sosyal medyada başka işi gücü olmayan troller de vakit kaybetmeden diziyi ahlaksızlıkla suçlayıp yerden yere vurmuş. ‘’Kadını arzu nesnesine dönüştürmüşler erkeği de doğadaki bir hayvan gibi ele almışlar’’ demiş.

RTÜK’e şikayetler yağmaya başlamış. Alkol, sigara, uyuşturucu, çıplaklık, cinsellik, şiddet ve vahşet içeren filan sahneler olsa anlarım. Bunların hiçbiri yok. Sadece bir erkeğin çapkınlık yapmak uğruna kendini düşürdüğü komik durumlar var. Televizyon başında oturup izleyen aklı başında bir erkek için hiç de özendirici nitelikte olmayan durumlar. Hatta tam tersi ders verici ve caydırıcı. Yalan söylemenin insanın başına ne kadar büyük dertler açabileceğini gözler önüne seriyor. Dizideki Ahmet’in acınacak haline tanık olan bir erkek çapkınlık yapacağı varsa vazgeçer.

Haberin Devamı

İzlediği diziden olumsuz etkilenip gördüklerini gerçek yaşamına yansıtanların işi zor. ‘Taht Oyunları’nı izledikten sonra gökyüzünden ejderhalar saldıracak diye sokağa çıkmamak gibi bir şey. Ekranda Koca Koca Yalanlar. Hayatta onları ciddiye alanlar!

Yaş farkı bitti sıra paraya geldi

Pınar Altuğ’un sosyal medya hesabından tüm iyi niyetiyle yaptığı paylaşımlar ters tepki veriyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde eşi Yağmur Atacan ve kızları Su ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşmış. “Hani bana 11 sene önce bugün ‘benimle evlenir misin?’ demiştin ya, evet, her zaman evet sonsuza kadar evet! Seni çok seviyorum” demiş. Kısa sürede binlerce beğeni alan mutlu aile pozlarına yapılan kötü yorumlar ünlü oyuncuyu isyan ettirmiş.
Pınar’ı bugüne kadar sürekli olarak kendisinden 9 yaş küçük bebek yüzlü eşinin yanında annesi, ablası gibi duruyor diye kızdırıyorlardı. Baktılar artık umursamıyor ya da eskisi kadar öfkelenmiyor bu kez farklı yerden vurmuşlar. Eşi Yağmur için ‘Ne güzel işte paranı yiyor’ demişler. O da sinirlenmiş haddini bilmez takipçisine ‘’Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş’’ diye klasik bir cevap vermiş.
Pınar’ın sosyal medyadaki çilesi bitmiyor. Eşiyle olan yaş farkı bitti sıra paraya geldi!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR