Böyle kılıbıklığa can kurban

Serdar Ortaç’ın 26 yaşındaki İrlandalı manken Chloe Loughnan ile evlenmesi kariyeri açısından yararlı oldu. 48 yaşındaki popçu geçmişte ancak birbirinden güzel yabancı manken ordusuyla gezdiği zaman haber oluyordu. Ya da kumarda kaybettikleriyle gündeme geliyordu. Başka türlü isminden söz ettirmekte zorlanıyordu. Daha sonra astarı yüzünden pahalı gelmeye başladı.

Kumar alışkanlığı yüzünden başı ağrıdı parası azaldı. Çapkınlık olayı git gide baydı. Etrafını saran ‘no name’ mankenlerin magazin değeri azaldı. Serdar da uğraşmaya, masraflarına katlanmaya değmez dedi. Kendine genç, güzel ve yine yabancı bir manken bulup evlendi. Evlendiği günden beri de son derece gösterişli bir fiziği olan sarışın bomba eşi sayesinde sürekli gündeme geldi. Chloe gitti, Chloe geldi, Chloe şunu dedi, Chloe bunu dedi, Chloe şöyle yaptı, Chloe böyle yaptı diye de idare etti. Evliliğin repertuvarı kısıtlı olduğu için mecburen daha önce açıkladığı şeyleri arada bir yeni habermiş gibi süsledi. Son olarak Manavgat’ta verdiği bir konser sırasında eşinin yine çok kıskanç olduğunu hatırlatmış. Eskiden sahnede dansçılara sarıldığını ancak artık Chloe’nin dansçılarına sarılma yasağı koyduğunu tekrarlamış. Geçenlerde kılıbık olduğunu söyleyen ünlü sanatçı evin reisinin eşi Chloe Loughnan olduğunu itiraf etmiş. Eşin 22 yaş daha genç 20 santim daha uzunsa ve onun sayesinde senden bahsediliyorsa hiç önemli değil.

Haberin Devamı

Dayan Serdar Ortaç dayan. Böyle kılıbıklığa can kurban!

Antalya’da Dua Lipa fırtınası esti

Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa bir konser vermek için canım Antalya’ya gelmiş. Hava alanından özel helikopterle alınan 23 yaşındaki cazibeli popçu geceliği 15 bin dolarlık villada konaklamış. Havuzda bikinisiyle yüzerken çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmış. Son zamanların popüler sanatçısı Antalya’da olduğu için çok heyecanlı olduğunu söylemiş. Hijyen takıntısı olan genç yıldız kulisine 50 el 50 banyo havlusu istemiş. Ayrıca döner, ayran, deniz tuzlu biter çikolata, Hindistan cevizi suyu ve Yeni Zelanda balı talep etmiş.

Haberin Devamı

Bu tuhaf karışımı tüketip midesini bozmadan sahneye çıkabildiyse kendisini ayakta alkışlamak gerek. Sadece Dua’yı değil onu oteline getirmeyi düşünüp gerçekleştiren Regnum Otelinin sahibi Ali Şafak Öztürk’ü de. Önce 78 yaşındaki ‘Galler Kaplanı’ lakaplı efsane şarkıcı Tom Jones’a ‘Delilah’ ve ‘Sex Bomb’ gibi dillere destan olmuş parçalarıyla süslediği unutulmaz bir konser verdirdi. Sonra sıra 15 yaşında evini terk eden, Amy Winehouse’la aynı okula giden, YouTube’a koyduğu parçalarla üne kavuşan ve adı Arnavutça ‘aşk’ anlamına gelen Lipa’ya geldi.

Bu ülkeye kimler geldi kimler geçti. Antalya’da Dua Lupa fırtınası esti!

DİĞER YENİ YAZILAR