Fenomen gazlamasının ınstagram bazlaması

Hande Erçel’in sosyal medyada başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. 24 yaşındaki ünlü oyuncu ne yaparsa yapsın takipçilerine yaranmakta zorluk çekiyor. Tüm yaratıcılığını kullanıp ayak parmaklarını yara içinde bırakıncaya kadar dans ediyor. Beğenmedikleri gibi bir de üstelik kızcağızla dalga geçiyorlar. Eleştirilerin iğneli yorumların arkası kesilmiyor. Hande yine de yılmıyor ve umudunu yitirmiyor. Tüm iyi niyetiyle süslenip püslenip cicili bicili elbisesiyle güzel pozlar veriyor. Bu sefer kıyafetinin kendisine yakışmadığını ve kilolu gösterdiğini söylüyorlar. Şimdi de Periscope fenomeni olarak ün yapan Kerimcan Durmaz durup dururken kendisine sataşmış. Hande’nin sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafın altına ‘’Ay kusacağım bu bazlamadan’’ diye yazmış. Bunun üzerine hem Hande hem de popçu sevgilisi Murat Dalkılıç 23 yaşındaki ünlü fenomeni engellemiş.

Hızını alamayan Kerimcan buna ‘’Ay kusanlar çıksın. Instagram’ım kasılıyor’’ diyerek karşılık vermiş. Kerimcan’ın Instagram’da 2,7 milyon takipçisi var.

Haberin Devamı

Bazlama dediği Hande Erçel’in takipçi sayısı ise onun 3 misli. Kerimcan gündeme gelebilmek için çareyi sosyal medyanın günah keçisi Hande’ye bulaşmakta bulmuş. Bir süredir magazin medyasında kendisiyle ilgili herhangi bir haber çıkmıyor. Yetenekleri kısıtlı ve zorlama olduğu için yavaş yavaş modası geçmeye başlıyor. Arada bir atılımda bulunup isminden söz ettirmesi reklamını yapması gerekiyor. Fenomen gazlamasının bazlama benzetisi de bu nedenden dolayı ortaya çıkıyor!

BOZVER: BİR AŞK HİKAYESİ OLARAK BAŞLADI YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ

Murat Boz ile Aslı Enver 2,5 yıl süren aşklarını 4 ay önce noktaladı. Daha önce de Murat’ın yüzüne gözüne bulaştırdığı kaçamağı nedeniyle bir kez ayrılmışlardı. Ancak ünlü çift hayranlarının yoğun baskısı ve kabahatin Murat’ın çapkınlık arkadaşı Esen Yenenler’in üstüne atılmasıyla kısa bir süre sonra barışmışlardı. Daha sonra Murat hiç beklenmedik bir anda birlikte yaşadıkları evden ayrılıp Aslı ile olan ilişkisini bitirdiğini açıkladı. Evlilik yolunda sağlam adımlarla ilerlediklerini sanan Aslı büyük hayal kırıklığına uğradı. İddiaya göre Murat son bir aydır Aslı ile barışmak için yoğun çaba harcıyormuş. Ortak arkadaşlarını devreye sokmuş. Bir türlü kopamadığı eski sevgilisinin evine çiçekler gönderiyormuş. Aynı sorunlarla tekrar karşılaşmak istemeyen Aslı bu kez tedbirli davranıyormuş. Düşünmek için zaman istediğini söylüyormuş. Yakın çevrelerine göre birbirlerine çok yakıştırılan ikilinin yakında yeniden barışmaları bekleniyormuş. Bir zamanlar ünlü çiftlerin isimlerinin birleşiminden oluşan Brangelina, TomKat, Kimye, Bennifer vardı. Bunlar da BozVer. Bir aşk hikayesi olarak başladı yılan hikayesine döndü!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR