Hüzün yüzünden okunmazsa hüzün olmaz

Sibel Can estetik müdahaleler yaptırdığını ancak ölçüyü kaçırmamaya dikkat ettiğini itiraf etmiş. 48 yaşındaki sanatçı “Yemin ederim botoks bile yaptıramadım. Ama arada bir milim dokunduruyorum’’ demiş. Hüzünlü şarkılar söylerken gergin surat istemediğini, estetiğin hüzünlü ifadeyi aldığını sözlerine ilave etmiş. Bu da bir ilk. Estetik yaptırıp yaptırmamayla ilgili bugüne kadar ünlülerden çok farklı yorumlar duyduk. Ama yüzünde hüzün eksik olmasın diye kusursuz görünmeyi önemsemeyene rastlamadık. Sibel Can mesleğine ve hayranlarına saygısı olan tam bir profesyonel.

Türk Sanat Müziği’nde hüzünlünün hüzünlüsü parçalardan geçilmiyor. Sibel de ünlü bir assolist olarak söylediği parçaların havasına girmek istiyor.

‘Söyleyemem Derdimi’, ‘Gönlüm Yaralı’ gibi şarkıları söylerken hakkını vermesi gerekiyor. Suratında yaprak kımıldamıyormuş gibi sahnede sürekli aynı donuk ifadeyle durursa olmaz. Hüzün yüzünden okunmazsa hüzün sayılmaz!

MEGASTAR BABA İŞTE BÖYLE OLUR

Tarkan ile eşi Pınar’ın üç hafta kadar önce Lidya adını verdikleri kızları Almanya’da dünyaya geldi. Megastar hem bebeğinin hem de eşinin üstüne titriyormuş. Onlara inanılmaz bir ihtimam gösteriyormuş. Örneğin ilk kez anne olan eşine özel bir emzirme koçu tutmuş. Koçu Pınar Hanım’ın emzirirken yaşadığı sorunları çözüyormuş. Anne sütünü arttırıcı beslenmesini, süt sağmayı, saklamayı ve emzirme yöntemlerini öğretiyormuş. Bunlar her kadının doğasında, genlerinde var sanıyorduk ama yanılmışız. Bizdeki yaşam koçları gibi meğer Almanya’da da emzirme koçları varmış.
Ebelik okulu mezunlarımıza yeni bir iş kolu çıktı: Yeni bebekleri olmuş varlıklı çiftlere emzirme koçluğu yapmak. Sağ olsun Tarkan ile eşinin sayesinde bunu da öğrenmiş olduk. Tıpkı 20 bin TL’ye bebek arabalarının olduğunu keşfettiğimiz gibi. En pahalı pusetinden en akla gelmeyecek emzirme koçuna kadar. Megastar baba işte böyle olur!
Hüzün yüzünden okunmazsa  hüzün olmaz
AŞKINI DÜNYAYA İLAN ETMEK
Tuba Büyüküstün ile gece kulübü işletmecisi sevgilisi ilişkilerinde bir yılı geride bıraktı. Birliktelikleri biraz olaylı bir şekilde başladı. Ünlü oyuncunun sevgilisinin korumaları kendilerini görüntüleyen magazinciyi kovaladı. Kamerasını elinden alıp muhabiri darp etti. Sevgilisi bu yüzden tutuklanıp hapse girdi. 36 yaşındaki Tuba ile 29 yaşındaki sevgilisi şimdi de Bodrum’daki tatillerinde görüntülenmiş. Gittikleri plajda etrafa aldırmadan ve objektifleri umursamadan sarmaş dolaş pozlar vermiş. İskeleye beraber inen ve ayrı şezlonglarda güneşlenmeye başlayan ikili kısa bir süre sonra bir araya gelmiş. Sevgilisi yanında yatan Tuba’yı öpücüklere boğmaya başlamış. Bu devirde yazıp, çizmek, söylemek, haykırmakla filan olmuyor. Aşkını herkesin içinde göstere göstere dünyaya ilan edeceksin!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR