Sihirbazına dokunmayan yılan bin yaşasın

Sihirbazına dokunmayan yılan bin yaşasın

İran asıllı Türk vatandaşı illüzyonist Aref Ghafouri’yi gösterilerinde kullandığı kobra cinsi yılan ısırdı. Televizyondaki yetenek yarışmasında tanınan Aref tedavisi için acilen Mısır’a götürüldü. 24 adet tüp panzehir tedavisi uygulanan 28 yaşındaki sihirbaz, olayın nasıl meydana geldiğini anlatmış. Bir Suriyeli tarafından 1,5 yıl önce kendisine verilen bir gözü kör, hasta ve yaralı bir yılan tarafından ısırıldığını söylemiş. Çok hareketsiz duran ve öldüğünü sandığı yılanı kafesinden çıkartıp yıkadığını, kafese geri koyarken dirilip sağ kolunu ısırdığını belirtmiş. Aref’e çok geçmiş olsun.

Bu olaydan alınacak dersler:

1) Sağlam raporu olmayan yılan alınmaz

2) Hasta yılan 1,5 yıl kafeste bırakılmaz

3) Kafesten çıkarılan yılan yıkanmaz

4) Tek gözü kör yılana güven olmaz

5) Ölü taklidi yapan yılana inanılmaz

Ne diyelim? Sihirbazına dokunmayan yılan bin yaşasın!

Sihirbazına dokunmayan yılan bin yaşasın

İNTİZAR’IN BAŞINA GELENLER

Temmuz ayı İntizar adına son derece tatsız olaylara sahne oldu. Önce Mustafa Ceceli’nin boşandığı eşi ile ilişki yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Çocuğunun velayetini bahane eden ve verdiği nafakadan kurtulmak isteyen ünlü popçu ikisinin gizli kamerayla çekilmiş görüntülerini mahkemeye delil olarak sundu. Söz konusu görüntüler akabinde bir şekilde internete sızdırıldı. Sosyal medya ve basın skandal olayla çalkalandı.

Haberin Devamı

Önüne gelen konuyla ilgili yorum yapmaya başladı. Bu arada İntizar’ın yapım şirketi bu dünyada düşenin dostunun olmadığını kanıtlarcasına kendisiyle olan bağlarını kopardığını açıkladı. Çaresiz kalan 44 yaşındaki şarkıcı “Yalnızım, garibanım. Kimseye kötülük etmedim. Beni bitirmeye çalışıyorlar. Lütfen insanlar beni korusun. Çok kötüyüm” diye kamuoyuna adeta yalvardı. Bunun üzerine Mustafa Ceceli yaranın üstüne tuz serper şahsı için İntizar’dan korunma kararı aldırdı. Ceceli ayrıca 8 yaşındaki oğluna da bir kayyum atanmasını sağladı. Son olarak yılların sanatçısı Fatma Girik “İntizar’ı tanımıyordum. Duman gibi bir gurup sanıyordum” dedi. Sorarım size kadıncağız hangi birine üzülsün? Patlayan skandala mı özel hayatının dillere düşmesine mi yoksa gurup sanılmasına mı? Ayrıca tüm bu aksiliklerin peş peşe geldiği içinde bulunduğumuz ay henüz bitmedi.

Haberin Devamı

İntizar’ın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Geldiyse de görüntüsü ortaya çıkmamıştır!

Sihirbazına dokunmayan yılan bin yaşasın

KIZINA BAK ANNESİNİ AL

Serdar Ortaç şanslı adam. 48 yaşındaki popçunun Chloe adında 25 yaşında İrlandalı manken bir eşi var. Bir de kendisinden 6 yaş genç 3 çocuk annesi Lucy isminde dünya güzeli bir kayınvalidesi. İkisi bikinileriyle yan yana ana kız gibi değil abla kardeş gibi duruyor. “Anasına bak kızını al” derler. Lucy ile Chloe için bu değişebilir. “Kızına bak annesini al” da denebilir!

DİĞER YENİ YAZILAR