Tangayla havuza atla sosyal medyayı salla

Sosyal medya fay hattında oturuyormuş gibi her an sallanmaya hazır vaziyette yeni bir şey bekliyor. Genelde sosyal medyayı sallamak için sansasyonel haber yetmiyor yanında bir de görüntü gerekiyor. Ünlüler gündeme gelmek için en ekonomik ve etkili yöntem olan sosyal medyayı tercih ediyor.

Şarkıcı Hatice de bu ünlülerden biri. 39 yaşındaki sanatçı düzgün fiziğini sergileyerek dilediği zaman dikkat çekmesini biliyor. Yaz paylaşımlarını sürdüren Hatice son olarak havuza atladığı anın videosunu paylaşmış. Siyah tanga bikinisiyle dolgun vücudunu ön plana çıkaran görüntüsü kısa sürede yayılmış. Tanga bikini Bodrum ve Çeşme’deki pahalı Beach Club’larda belki de o kadar yadırganmaz. Amerika’da Miami Beach kumsalında ise kimse dönüp bakmaz. Orada tanga bikinisiyle dolaşmayanı plajdan kovalıyorlar. Onun için bizim burada olay yaratmak haber olmak kolay.

Adından söz ettirmek mi istiyorsun? Magazin sayfalarında kendini görmek için mı çırpınıyorsun? Yapman gereken şey çok basit. Giyinip süslenmek gerekmiyor. Tangayla havuza atla. Sosyal medyayı salla!

Haberin Devamı

Üzüm üzüme baka baka kararır
Murat Dalkılıç yeni klip çalışması için imajını değiştirmiş. 35 yaşındaki popçu Bodrum’daki beach konserinde yeni imajıyla ilk kez hayranlarının karşısına çıkmış. Uzun saçlı, perçem bırakmış ve renkli gözlükler takmış görüntüsüyle de sevenlerini oldukça şaşırtmış. Takipçileri Murat’ı ‘Vizontele’ filmindeki Cem Yılmaz’a benzetmiş. Ünlü şarkıcı için ‘’Bu ne hal Murat?’’ şeklinde yorumlar yapılmış.
Murat Dalkılıç bir süredir oyuncu Hande Erçel ile birlikte. Hande biliyorsunuz ne yapsa sosyal medyadaki takipçilerine yaranamıyor. Dans ediyor, cicilerini giyiyor, güzel pozlar veriyor, takipçilerine İngilizce ilan-ı aşk ediyor ama olmuyor. Kızcağıza da mutlaka kusur buluyorlar. Dalga geçmek için bahane arıyorlar. Koreografisini, elbisesini beğenmiyorlar, fotoğraflarında kilolu gösteriyor filan diyorlar. Murat’ınki de o hesap.
Hande ile aşk yaşamaya başladı. Yeni imajıyla geçer not alamadı. Ne demişler? Yapraklar sonbaharda sararır. Üzüm üzüme baka baka kararır!
Organik samimiyet böyle olur
Uzun süredir aşk yaşayan 32 yaşındaki eski basketbolcu yeni aktör Birkan Sokullu ile 33 yaşındaki oyuncu Berrak Tüzünataç birlikte tatile çıkmış. Berrak’a olan aşkını her fırsatta dile getiren Birkan belinden sarıldığı sevgilisiyle gün batımında çekilmiş romantik fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmış. Görüntünün altına da ‘’Mutluyuz be çocuklar’’ diye yazmış. Yani Birkan hislerini son derece doğal bir ifadeyle açıklamış. Hayatı dolu dolu yaşamak aşkın tadını çıkartmak budur işte.
Kendini kasmayacaksın. ‘Yapma be kanka’, ‘Hadi be oğlum’, ‘Mutluyuz be çocuklar’ diye haykıracaksın. Organik samimiyet dediğin böyle olur!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR