Selfi diye kendi filmini çekti havuzda yüzseydi daha iyiydi

Hülya Avşar spor yapmayı çok seviyor. Avşar kızı sürekli tenis oynuyor, yüzüyor. Bu sayede her zaman fit kalmayı başarıyor. 54 yaşındaki ünlü yıldız tatil yaptığı Ayvalık’taki yazlığında havuzda yüzerken videosunu çektirmiş. Suyun altında ve üstünde yeteneklerini gösterdiği görüntüleri de Instagram

Selfi diye kendi filmini çekti havuzda yüzseydi daha iyiydi

hesabından paylaşmış. Hülya’nın düzgün kulaçlar atarak yüzmesi ve deniz kızı gibi dipten süzülmesi büyük beğeni toplamış. Söz konusu video, gişede hüsrana uğrayan ‘Selfi’ adlı otobiyografik sinema filminden daha fazla izlenmiş. Demek bomboş salonlara oynayan ve vizyona girer girmez kayıplara karışan filmi için boşuna uğraşmış. Emeğine, gayretine, zahmetine, külfetine, eziyetine değmezmiş. Hey gidi Hülya Avşar hey. Sanat için yıllarını verdi.

Oyunculuk yaptı, televizyon programları sundu, sahneye çıktı şarkılar söyledi. Ne yapıp etti, gündemden düşmedi. Sonra günlerden bir gün aklına geldi. ‘Selfi’ diye kendi filmini çekti. Havuzda yüzseydi daha iyiydi!

KARGOYLA GELİRSE YASTIKLAR KOPAR ASENA’DAN YAYGARALAR

Haberin Devamı

Caner Erkin ve eşi Şükran Ovalı tatil için Marmaris’te bir otele gideceklermiş. İki ay sonra dünyaya gelecek ve Mihran adını koymayı planladıkları kızlarını kucaklamaya hazırlanan ünlü çift iddiaya göre rahat edebilmek için kalacakları tesise evdeki yastıklarını kargoyla önceden göndermiş.

Bu durum otel personelinin ilgisini çekmiş ve haber kısa süre içinde kulaktan kulağa yayılmaya başlamış. Derken Caner ile Şükran ikilisi ikinci sürprizlerini patlatmış. Bunca hazırlıktan sonra otele gitmekten son anda vazgeçmiş. Yastıkları da kargo ile evlerine geri gönderilmiş. Caner ile Şükran’ı çıkan söylentiler tedirgin etmiştir. Akıllarına bitmek bilmeyen nafaka, velayet ve tazminat davalarıyla karşılarına çıkan ve onlarla uğraşmayı kendine bir tür hobi edinen Caner’in eski eşi gelmiştir. Duyarsa olay büyür, mahkemede koz olarak kullanabilir diye düşünmüşlerdir. Haksız da sayılmazlar.

Bir tarafta bebek bekleyen hayatta aradıkları mutluluğu bulmuş birbirlerine sırılsıklam aşık bir çift. Öte yanda boşandığından beri aradığını bulamayan 7 yaşındaki oğluyla yalnızları oynayan bir kadın. Olayı şöyle özetleyebiliriz: “Kargoyla gelirse yastıklar. Kopar Asena’dan yaygaralar!”

Amine Rusya’ya gitti, Mesut kupaya veda etti

2014 Türkiye güzeli Amine Gülşe sevgilisi Mesut Özil’i desteklemek için Rusya’ya gitmiş. Mesut’un kadrosunda yer aldığı Almanya’nın Güney Kore’ye 2-0 yenilip elendiği maçı izlemiş. Karşılaşma öncesi elinde fotoğraflı giriş kartıyla gülümseyerek pozlar vermiş. Sevgilisinin sahadaki görüntüsünün üstüne aşkım deyip kalp emojileri çizmiş. Kumarda kaybeden aşkta kazanır. Aşkta kazanan futbolda kaybeder. Amine Rusya’ya gitti. Mesut kupaya veda etti!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR