Gülşen yaptı bir ilki saçlarıyla oldu Tilki

Popçu Gülşen ani bir kararla imajını değiştirmiş. Ünlü şarkıcı kısa saçlarını daha da kestirip sarı renge boyatmış.

42 yaşındaki sanatçının yeni hali hayranlarından tam not almış. Gülşen’i 18 yaşındaki fenomen popçu Aleyna Tilki’ye benzetmişler.

Sosyal medya çıktı. Dünya tersine döndü. Kimin takipçisi daha fazlaysa o taklit ediliyor.

Bugünlerde Aleyna ne yapsa haber oluyor. Eskiden olsa Aleyna, Gülşen Abla’sına benzemeye çalışırdı.

Şimdi Gülşen, Aleyna kardeşinin havasını vermeye çalışıyor. Bunun için de görüntüsünü yeniliyor ve kendisine daha genç bir hava veriyor. Çabaları boşuna değil.

Önemli olan dikkat çekmek. Duyduk duymadık demeyin. Gülşen yaptı bir ilki. Saçlarıyla oldu Tilki!

Beğenmeyen oğluna almasın

Özge Ulusoy kendisiyle dalga geçmesini bilen, espri anlayışı olan güzellerimizden.
35 yaşındaki ünlü manken ayak parmakları hakkında gelen yorumlara sempatik bir cevap vermiş. Tüm mütevaziliğini takınarak ‘‘Yanpiriklerimle dalga geçmeyin’’ demiş.
Yıllarca bale yaptığı için parmaklarının deforme olduğunu itiraf etmiş. Miss Turkey 2013 yarışması ikincisi daha önce göbek deliğiyle de gündeme gelmişti.
Bodrum’da çekilmiş bikinili fotoğrafları basına yansıyınca kendisiyle sosyal medyada fena halde dalga geçilmişti. Olgun ve deneyimli Özge o zamanlar da ’Allah vergisi ne yapalım, seviyorum göbeğimi’’ şeklinde karşılık vermişti. Özge biliyor güzel olduğunu. Podyumda yürüyüşünden belli.
Kendine güveni tam. Havası, görüntüsü harika. Aklı da maşallah başında. Boş konulara kafasını takmıyor. Elinde olmayan şeylerle uğraşmıyor. Ayak parmaklarının eğriliğini düzeltecek, göbek deliğinin yokluğunu giderecek saçma estetik müdahaleler yaptırmayı düşünmüyor. Mükemmel olmak zaten olanaksız. Her yerini düzeltsen başka defo bulurlar. Olmasa da yaratıcıklarını kullanıp uydururlar.
Özge onun için en doğrusunu yapıyor. Hayatını görüntüsüyle barışık ve kendisini olduğu gibi kabullenmiş olarak yaşıyor.
‘’Beğenmeyen küçük oğluna almasın. Bu kadar kusur kadı kızında da olur’’ diyor!
Beğendi, engellendi, incildi badem gözlü, İranlı Jaberi
Burak Özçivit kendisine ‘yakışıklı’ diye yorum yapan İranlı manken Mahlagha Jaberi’yi engellemiş. Sosyal medyada 2 milyondan fazla takipçisi olan 29 yaşındaki cazibeli model bu duruma içerlemiş.
‘’Artık onun bir profesyonel olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir ünlü fanı iyi bir yorum yaptı diye onu engellemez. Beni incitti’’ demiş.
Jaberi’nin dünyadan haberi yok. Erkek evli olunca profesyonelliği filan kalmaz. Fan man da dinlemez. Korku dağları bekler. 33 yaşındaki ünlü oyuncunun eşi Fahriye Evcen kıskançlık krizi çıkartacak diye eli ayağı tutuşmuştur.
Hiç umursamaması hatta gurur duyması gerektiği halde güzel takipçisini engellemek zorunda kalmıştır.
Bunu yaparak aslında akıllı davranmış ve gereksiz dedikodulara muhatap olmaktan kendini kurtarmıştır. Erkekliğin yüzde doksanı kaçmaksa, erkekler için evliliğin yüzde yüzünün kılıbıklık olduğunu kanıtlamıştır.
Çarpıcı fiziğiyle Instagram fenomeni olan Mahlagha da bu vesileyle Canım Türkiyem’e adını duyurmuştur. Olayı özetlemek gerekirse: Beğendi, engellendi, incildi diye çıktı haberi.
Bizde de ünlü oldu badem gözlü İranlı Jaberi!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR