Ne kıyafetlerin ne çiftlerin ne geçimsizlerin en ilginci popüler jönlerin piştisi

Yakışıklı oyuncu Kerem Bursin bir derginin kapak çekimi için geçenlerde Kilyos’taki Uzunya Beach’teymiş. Çekimler başladıktan sonra tesadüfen bir diğer yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy kumsalda boy göstermiş. Uzaktan Kerem’i görünce de bir anda yön değiştirmiş. Teknesine atlayıp denize açılmaya karar vermiş. Durumu fark eden çekim ekibi Kerem’e bundan hiç bahsetmemiş. Kerem ile Çağatay’ın birbirlerinden uzak durmalarının nedeninin Serenay Sarıkaya olduğu tahmin ediliyor. Serenay ile Çağatay 2013 yılındaki ‘Medcezir’ dizisinin setinde tanışıp 1,5 yıl kadar süren bir aşk yaşamıştı. 27 yaşındaki güzel oyuncu daha sonra 2015 yılında bir reklam filminde birlikte oynadığı Kerem’e gönlünü kaptırdı. İlişkileri halen devam ediyor. Çağatay ile Kerem daha yeni bir de tesadüfen mesleki açıdan kapışmış. İkisinin adı Netflix’in ‘The Protector’ dizisinde özel güçleri olan Hakan adlı karakteri canlandırmak için anılmış. Yapımcıların tercihi Çağatay olunca iddiaya göre rolü çok isteyen Kerem olaya bozuk çalmış.

Haberin Devamı

Ne kıyafetlerin ne çiftlerin ne geçimsizlerin en ilginci popüler jönlerin piştisi

Aynı kıyafeti giydiklerinde aynı ortamda birbirleriyle karşılaşan ünlü kadınların piştisi vardır. Yeni sevgilisi veya eşiyle iken, eski sevgilileri ya da eşleriyle karşılaşan çiftlerin piştisi vardır. Kavgalı, davalı, hırgür olduğu biriyle karşılaşanların piştisi vardır. Ne kıyafetlerinki ne eski sevgililerinki ne de geçimsiz olanlarınki.

En ilginci, Çağatay ile Kerem gibi popüler jönlerin piştisi!

Bodrum’da Hilton var da davet etmedik mi?

Dilan Çıtak Tatlıses Antalya’da tanıştığı Hilton otellerinin varisi Paris Hilton ile nasıl olduysa kısa sürede kaynaşmış. Birbirlerini sosyal medyadan takip ediyorlarmış. Dilan Çıtak “Güzel bir dostluğumuz başladı. Beni New York’a davet etti ben de onu Bodrum’a” demiş. İbrahim Tatlıses bir zamanlar “Urfa’da Oxford vardı da biz mi gitmedik?” demişti. Dilan Çıtak ise “Bodrum’da Hilton var da davet etmedik mi?” diyemeyecek. Çünkü Türkbükü’nde 1 tane var. Ama New York’ta 41 tane Hilton var. Yani İbo’nun kızının işi hiç kolay değil. Misafir etme oranında büyük eşitsizlik var. Ya ünlü jet sosyetik konuğuna ikramda tüm ikna gücünü kullanır. Tatlıses lahmacun, çiğ köfte, kebapla aradaki farkı kapatır. Ya da Paris’in kendisini takip etmeyi bırakmasına katlanır. Kahpe kader n’olacak!

Haberin Devamı

Bu Tilki’nin kimseye ihtiyacı yok

Aleyna Tilki sosyal medya hesabından tuhaf söylemlerde bulunduğu görüntülerini paylaşmış. Genç şarkıcı nerde çekildiği belli olmayan videosuyla yine kendinden bahsettirmeyi başarmış. Takipçileri garip halini eleştirmiş. Sarhoş olduğunu filan iddia etmiş. “Kafası bir milyon, kafa uçmuş” gibi laflar etmiş. Dilediğinde gündeme gelebilmek için. Bu Tilki’nin kimseye ihtiyacı yok!

DİĞER YENİ YAZILAR