Mutlu Bayramlar

Türkiyem’in Ramazan Bayramı kutlu olsun. Ben de ünlülerden anlamlı hediyeleri yazdım.

Canım Türkiyem’in ve tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramı kutlu olsun. Bayram ülkemize ve dünyamıza sevgi, saygı, birlik, beraberlik, barış ve huzur getirsin.Dargınlar barışsın, kötülükler yerini iyiliklere, kabalıklar yerini nezaket ve hoşgörüye bıraksın. Mutlu Bayramlar!

Ünlülerden anlamlı bayramlık hediyeler

- Arabesk müziğin babası ve yaşayan efsanesi Orhan Gencebay sizlere ‘’Bir Teselli Ver’’ şarkısını söylüyor ve toplu taşıma araçlarında kullanmanız için koltuk altı deodorantından hediye ediyor.

- Reklam oyuncusu, açılış ve davetlerin yıldızı Meryem Uzerli doğal haline dönmeye karar verdiği için göz altı, şakak ve dudaklarından çıkarttığı dolgularını dileyen hemcinslerine hediye ediyor.

- ‘’41 kere maşallah nazar değmez inşallah’’ dedirten bir çocuk annesi 41 yaşındaki ünlü manken Deniz Akkaya tüm güzelliğini gözler önüne seren ten rengi bikinisiyle verdiği pozu sosyal medyadaki şanslı takipçilerine hediye ediyor.

- Şükran Ovalı ile 1,5 yıl önce hayatını birleştiren ve Mihran adını koymaya karar verdikleri bir kız çocuğu babası olmayı sabırsızla bekleyen futbolcu Caner Erkin oyuncu eşinin belirginleşen karnını tutarak çektirdiği fotoğrafa ‘’Herkes hayalini yaşasın dilerim’’ diyerek başta eski eşi ve uzatmalı davacısı Asena Atalay olmak üzere herkese iyi niyetli mutluluk dileklerini hediye ediyor.

Haberin Devamı

- 22’nci albümü ‘Yeni Aşkım’ için imajını değiştirerek yüksek bel slip jean şort ve turkuaz tonlarda omuzları açıkta kruvaze model bir bluzla poz veren, üst bedeni 44 beli 38 gibi duran, 48 yaşındaki Sibel Can deneye deneye keşfettiği photoshop ağlatan yöntemlerle olgun kadınlara mükemmel görünmenin sırlarını hediye ediyor.

- Türk popuna yeni bir soluk getiren ve daha geçenlerde 18 yaşına basan Aleyna Tilki ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait ‘Yalnız Çiçek’ isimli parçaya çektiği MTV kalitesindeki yeni klip çalışmasını müziksever gençlere hediye ediyor.

- İki kanalını geçindiren tek programı reytinglerde zirvede tutabilmek için çabalayan TV 8 ve 8,5’un sahibi Acun Ilıcalı, bir ilke imza atarak Survivor’daki dokunulmazlık oyunlarının sayısını arttırıyor ve ekrandaki fenomen yarışmanın meraklılarına Bayram için heyecan dolu ekstra görüntüler hediye ediyor.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR