Paris Hilton&Dosso Dossi Turkish Angels

Paris Hilton iş ve tatil anlayışını birleştiren ve bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Dosso Dossi Fashion Show için Antalya’ya geldi. 37 yaşındaki dünyaca ünlü moda tasarımcısı etkinlikte baş manken olarak boy gösterdi. İzleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve isminden bir marka yaratmayı başaran ünlü jet sosyetik iş kadını podyumda 3 farklı elbise giydi.

Paris Hilton&Dosso Dossi Turkish Angels

Eşinden yeni boşanan popçu Mustafa Sandal şarkılar söyleyerek ve kendine özgü şirinliklerini yaparak etrafında dans etti. Paris’e sahnede deneyimli isimlerimiz Çağla Şikel, Deniz Akkaya, Demet Şener, Şebnem Schaefer ve Özge Ulusoy eşlik etti. Sonbahar/ Kış kreasyonlarının sergilendiği defilenin sonunda Paris podyumdaki diğer mankenlerle birlikte seyircilere selam verdi. Bu arada kendisiyle fotoğraf çektirmek için kaldığı villanın kapısında beklerken görüntülen ünlü oyuncu Bergüzar Korel “Rezil olduk” dedi. Victoria Secret’in Melekleri misali Paris ve aralarında 5 çocuk sahibi olan 5 mankenin Dossi Dossi Turkish Angels defilesi böylece sona erdi!

Haberin Devamı

Paris Hilton&Dosso Dossi Turkish Angels

Ekmek arası kavurma tatil arası çalışma

Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı Sabancı son sevgilisiyle Bodrum’da yaz sezonunu açmış. Hacı teknesinde tatil yaparken çekilmiş görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşmış. Hacı, uzatmalı aşkı Özge Ulusoy ile birlikteyken de tatil fotoğraflarını paylaşıyordu. Ancak o zamanlar kilolu olduğundan sadece ünlü mankene uzattığı eli görünüyordu. Hacı ameliyat olup fazlalıklarını aldırdıktan sonra her fırsatta pozlar vermeye başladı.

Dünyanın dört bir yanını gezmeye, festivallerde, etkinliklere katılmaya devam etti. Onunla birlikte yepyeni beldeler öğrendik, Meksika’da Tulum diye bir yer keşfettik. Televizyonda programların yayın süresinden çok daha uzun olan reklam kuşakları vardır. ‘’Reklam arası dizi izledik’’ derler. Hacı’nınki de o hesap.

O kadar sık tatile çıkıyor ki işe uğramaya vakit bulamıyor. Bence çok da iyi ediyor. Hayatı doya doya yaşayacaksın, tüm imkanlarını kullanacaksın. Bazılarına ekmek arası kavurma, bazılarına da tatil arası çalışma. Kıskananlar çatlasın!

Haberin Devamı

Paris Hilton&Dosso Dossi Turkish Angels

HAYATIN CİLVESİ

Cem Yılmaz son zamanlarda inanılmaz form tuttu. Bunda eski sunucu yeni şarkıcı Defne Samyeli ile yaşadığı aşkın rolü olduğu söylendi. Medyatik çift geçenlerde muhabirlere yakalanmış.

‘’Evlenmeyi düşünüyor musunuz?’’ diye sormuşlar. Ünlü komedyen ‘’Size bomba gibi bir haberim var boşanıyoruz’’ diye cevap vermiş. Defne de bu soğuk espriye gülmüş. Güler tabii. Onun keyfi yerinde. Bu ilişki sayesinde popülaritesi tavan yapmış vaziyette. Yaz sezonu boyunca Alaçatı’da sahne alacakmış. Ülkenin en talepte olan isimlerinin başında geliyormuş. Hayatın cilvesi işte.

Biri kiloları verdi esprileri eridi. Öteki ilişkiye başladı ücreti arttı!

DİĞER YENİ YAZILAR