Tuba Ünsal: Evliliği seven özgür ruhlu bir kadın

Tuba Ünsal, 5 yıllık eşi ve 4 yaşındaki oğlunun babası Mirgün Cabas’tan boşanmış. Bir süredir evliliklerinde sorun olduğu iddia edilen çift ilişkilerini noktalamış. 36 yaşındaki güzel yüzlü oyuncunun bu üçüncü evliliğiydi. Daha önceki eşlerinden birinden de 8 yaşında bir kız çocuğu olan Tuba sosyal medya hesabından eşiyle yollarını ayırdıklarının haberini vermiş. “Birbirimizi sonsuza kadar sevmeye devam edeceğiz. Aile olarak kalmaktan da asla vazgeçmeyeceğiz” demiş. O gün itibariyle hayatlarının yeni bir dönemine adım attıklarını ve boşandıklarını sözlerine eklemiş.

Tuba Ünsal:  Evliliği seven  özgür ruhlu bir kadın

Tuba cesur, sosyal, ‘Elalem ne der?’ kaygısı olmayan, kendi tarzını oluşturan, kafeste kalmaya tahammül edemeyen, hayatı doya doya yaşayan bir kadın. Ya da kısaca evliliği, anneliği, aile yaşamını seven özgür ruhlu bir kadın. Keşke kadın, erkek herkes onun gibi kendiyle barışık ve dürüst olabilse!

Deniz Seki ‘’Ses benim sahne benim’’ diyor
Deniz Seki ‘’Ses benim sahne benim’’ diyor
Deniz Seki Bodrum’da eğlenmek için gittiği bir mekanda hatır için sahneye çıkmış. Ünlü popçunun şarkı söylerken detone olması çekilen bir video aracılığıyla sosyal medyaya yansımış. Ünlüleri eleştirmek ve akıllarınca alay etmek için tetikte bekleyen trolcüler bu fırsatı kaçırmamış. Popstar yarışmasının jürisinde yer alan ve 1 Temmuz’da 48 yaşına basacak sanatçıyı gırgıra almış. Deniz çok kırılmış ve kendi sahnesi haricinde bir daha hiçbir yerde şarkı söylememeye karar vermiş.
Instagram hesabında ‘’Kötü niyetli insanlara buradan duyurulur’’ diyerek alaycı yorumlara tepki göstermiş. Deniz akıllı davranmış. Bir daha detone olmayacağını iddia etmiyor. ‘’Ses benim, sahne benim, beğenmeyen gelip dinlemesin’’ diyor!
Kiloları kendi alacak hayranları trip atacak
Nurgül Yeşilçay su içse yarayan, kolay kilo alan ünlülerimizden. Bu yüzden sürekli rejim yapmak zorunda kalıyor.
Nurgül ‘Geleceğin Starı’ adlı sırf isminden dolayı umut ışığı saçmayan bir programda jüri üyeliği yapacakmış. Çekimler için kamera karşısına geçen cazibeli oyuncu fit vücuduyla verdiği pozları sosyal medyada paylaşmış. Takipçilerine ‘’Bir daha kilo alırsam trip atın, konuşmayın, küsün bir şey yapın yaa’’ demiş.
Nurgül işin kolayını bulmuş. Kiloları kendi alacak. Hayranları trip atacak. Kendisi tekrar eski formuna kavuşacak. Bundan alası Nuh’un Ankara makarnası. Ama onu yemeye kalkarsa şişmanlar!
Kuşumun botoksu gitmiş detoksu gelmiş
Uzun süredir ortalıkta gözükmeyen ‘Kuşum’ Aydın son fotoğrafını Instagram’da paylaşmış. Görenler gözlerine inanamamış. Aydın’ın yüzündeki şişliklerden eser kalmamış. Suratı sanki iki yandan çekilip gerilmiş. Yüzü, bakışı, kaşı, gözü hepsi değişmiş. Yani bir insan ancak bu kadar kendine benzemeyebilir.
Demek ki neymiş? Kuşumun botoksu gitmiş detoksu gelmiş!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR