Komplo teorisi budur işte

Galatasaray’ın Senegal asıllı Fransız yıldızı Bafetimbi Gomis yirmi kişilik arkadaş gurubuyla ünlü etçi Nusret Gökçe’nin Etiler’deki restoranına gitmiş. Salt Bae adını verdiği ete tuz dökme hareketiyle internet fenomeni haline gelen Nusret, Miami’de açtığı şubede olduğu için kendisiyle restoranın şeflerinden biri ilgilenmiş.

Komplo teorisi budur işte

Masasında Nusret’in müşteriye et sunma şovunu yapmaya çalışmış ama orijinali gibi olmamış. Hey gidi Gomis hey. Sen tam kadronla git. Karşına yedekleri çıkarsınlar.

Yapılır mı taraftarının gözdesi, şampiyonluğun en kritik virajında olan takımının yıldızı, gol krallığı adayı, duygusal bir futbolcuya? Üstelik yatırımcı ortağının Fenerbahçe’nin resmi sponsoru olduğu bir mekanda. Komplo teorisi budur işte!

Evlilik geldi nazar değdi

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal evlendiklerinden beri kariyerlerinde düşüş yaşamaya başladı. Sinem’in rol aldığı dizi projeleri tutmuyor. ‘Romantik Komedi’ film dizisinin üçüncüsünün kadrosunda yer almıyor.

Son zamanlarda yüzünden düşenin bin parça olduğu iddia edilen ve evlendikten sonra magazin basınından uzak duran Sinem’in oyunculuğa ara verip moda işine girmeyi düşündüğü söyleniyor.

Haberin Devamı

Kenan’ın da kendine göre sorunları var. Son filmi Cingöz Recai gişede hüsrana uğradı. Şimdi de büyük umutlarla ve büyük bütçeyle çekilen ‘Mehmed Bir Cihan Fatihi’ adlı dönem dizisi reytinglerde başarılı olamayınca yayından kaldırıldı.

2 yıl önce Cunda’da rüya gibi bir düğünle hayatlarını birleştiren Kenan ile Sinem çifti. Evlilik geldi, nazar değdi!

SAKIN YAPMA AŞKIM

Televizyonda ‘Yaparsın Aşkım’ adlı patırtılı gürültülü bir yarışma var. Katılan çiftler eşiniz kaç acı biber yiyebilir, siz sırtındayken kaç şınav çekebilir gibi olgunluklarıyla bağdaşmayan, son derece anlamsız oyunlar oynuyor.

Yarışmaya eğlence ve heyecan katabilmek için suni bir barış çağrış içindeler. Gönlüne göre bir eş bulup evlenmeyi hayal eden bunu kesinlikle izlememeli. Yarışmacı çiftlerin aşkları uğruna düştükleri durumu gördüğünde hevesinden hemen vazgeçer.

‘Yaparsın Aşkım’ demişler ama. ‘Sakın yapma aşkım’ olmalıydı!

Haberin Devamı

AVŞAR A.Ş.

Hülya Avşar önümüzdeki günlerde gösterime girecek kendi hayatından derlediği, senaryosu, oyunculuğu, yönetmenliği hepsi kendine ait ‘SELFİ’ filminin tanıtımını da tek başına yapıyor. Avşar Kızı filmin afişi için üryan seksi pozlar veriyor. Her zaman olduğu gibi birbirinden ilginç laflar ediyor. Örneğin son verdiği röportajda bu çalışmayı yapmasının nedeni olarak kendisini halka açmasını gösteriyor. Filmde neler göreceğiz sorusuna “Tabii ki 90 dakikaya hayatımı sığdıramadım, onu sadece şöyle bir yaladım’’ diye cevap veriyor. Gala yapmayı düşünmediğini söylüyor. Fimin adı: Selfi. Sonunda e harfi yok. Ama ‘Avşar A.Ş.’ var. Cuma sinemalarda!

DİĞER YENİ YAZILAR