İnanmıyorsan Sinan’a, dokun baklavasına

Popçu Sinan Akçıl tıpkı sunucu Burcu Esmersoy gibi ‘kendine aşık olan’ ünlülerimizden.

Bu özellikteki insanların ilişkileri uzun süreli ve kalıcı olmuyor. Çünkü birlikte oldukları kişileri ne kadar severlerse sevsinler sonunda yine dayanamayıp en büyük aşklarına yani kendilerine dönüyorlar.

Nazar değmesin Burcu yanından ayrılmadığı son sevgilisinde aradığı huzuru ve mutluluğu bulmuşa benziyor ancak bu gönül işleri hiç belli olmuyor. Yoğun geçen ilişkiler hiç beklenmedik anda birdenbire son buluyor.

Sinan ise “Bir gecelik kaçamağı affederim” diyen Rumen şarkıcı sevgilisi Otilia ile olan birlikteliğini mesafeli olarak sürdürüyor. Bir birlikteler, bir değiller. Tam olarak ne durumda olduklarını kendileri dahil pek bilen yok. Ancak yakında 36 yaşına girecek olan bebek yüzlü şarkıcı sevgilisini ihmal ettiği gibi kendisini hiç ihmal etmiyor ve bunu formuyla kanıtlıyor.

Sinan aylarca spor salonunda çalışmış, kaslı bir vücut yapmış.

Baklavalarını gösteren pozunu da sosyal medyadan paylaşmış.

Karın kaslı fotoğrafının fotoşop olduğunu iddia edenlere de meydan okumuş. “İnanmayan gelsin karnıma dokunsun” demiş.

Haberin Devamı

Sinan gibi kendine sırılsıklam aşık birinin hiç tanımadığı insanların yanına gelip karnına dokunmalarına izin vermesi büyük fedakarlık ister. Demek kendine güveniyor. Ben inandım ve teklifini pas geçiyorum.

Bu konuda tereddütü olana sesleniyorum: İnanmıyorsan Sinan’a git dokun baklavasına!

Adının ne olacağı değil ne olmayacağı belli

Caner Erkin dört aylık hamile ikinci eşi oyuncu Şükran Ovalı’nın üstüne titriyor.
Ünlü futbolcu yakında ikinci kez baba olmanın hayali ve heyecanını yaşıyor. Son derece mutlu ve uyumlu görünen çiftin kız bebek beklediği biliniyor.
Caner ile Şükran geçtiğimiz gün Bebek’te el ele siyah beyaz kıyafetler içinde objektiflere takılmış.
31 yaşındaki oyuncu bebeğin ismine karar verdiklerini hatta ismini rüyasında gördüğünü söylemiş. “Ama şimdilik bize kalsın. Zamanı gelince inşallah açıklarız” demiş.
Bir kadının doğacak bebeğinin ismini rüyasında görmesi ve uyandığında bunu hatırlaması çok güzel bir olay.
Yatağından kalkar kalkmaz bir kenara yazmış ya da eşiyle paylaşmış olmalı. Her ne olursa olsun Şükran ile Caner’in kızlarının adının ne olacağı değil ama ne olmayacağı belli.
Dünyada başka isim kalmasa ona asla ve de asla ‘Asena’ adını vermeyecekler!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR